Vernieuwende app voor kapsalon Belkiz

Innovatieve applicatie voor kapsalon Belkiz uit Tessenderlo

Zaakvoerder Belkiz Yuksekdanaci van Kapsalon Belkiz te Tessenderlo schakelde Datalink in voor de ontwikkeling van een innovatieve iPad-applicatie.

Kapsalon Belkiz profileert zich als pionier door uit te pakken met de nieuwste trends en technieken. Niet alleen de interne werking van het kapsalon is toonaangevend, ook de klantenbeleving is uniek.
De kapsters worden speciaal opgeleid om de snit van iedere klant tot in de puntjes af te werken en ervoor te zorgen dat klanten steeds tevreden vertrekken met het kapsel dat ze altijd al wilden.

Belkiz wilde haar rol als vernieuwer ook waarmaken op het vlak van de welgekende papieren vakbladen en tijdschriften waarin klanten tijdens het wachten inspiratie kunnen opdoen voor kapsels. De papieren inspiratiebron liet ze door ons vervangen door een digitale versie van de kapselboekjes.

Een uitdaging waar Datalink met veel enthousiasme aan de slag ging. We ontwikkelden een webapplicatie volledig in de huisstijl van Belkiz. Bovendien werd de vormgeving volledig gepersonaliseerd en opgebouwd voor de iPads die in de zaak aanwezig zijn.

Het specialleke
Naast de inspiratiebron voor de nieuwste kapseltrends, voorzagen we ook een feedbackmogelijkheid in de applicatie. Zo kunnen klanten onmiddellijk hun ervaring over hun kapbeurt ingeven en verzenden nog voor ze terug huiswaarts keren.

Wat Belkiz vertelt over de samenwerking met Datalink:

“Datalink heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het team voelde goed aan wat we wilden overbrengen naar onze klanten en begreep meteen mijn concept. Ze dachten met ons mee en ze waren stipt. Wat ik vooral super vond, is dat ze proactief extra informatie gaven, ook als ik daar niet expliciet om vroeg. Zowel ik, mijn team en onze klanten zijn super tevreden van ons Belkiz app. Bedankt, Datalink!”

Belkiz Yuksekdanaci, zaakvoerder van Kapsalon Belkiz

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

Contacteer onze web-experts