Innovatieve webapplicatie voor kapsalon Belkiz uit Tessenderlo

Zaakvoerder Belkiz Yuksekdanaci van Kapsalon Belkiz te Tessenderlo schakelde Datalink in voor de ontwikkeling van een innovatieve iPad-applicatie.

Kapsalon Belkiz profileert zich als pionier door uit te pakken met de nieuwste trends en technieken. Niet alleen de workflow, het interieur en de interne communicatie van het kapsalon zijn toonaangevend, ook de klantenbeleving is uniek. De kapsters worden bijzonder intensief opgeleid volgens de technieken van Belkiz om de snit van iedere klant tot in de puntjes af te werken en ieder salonbezoek onvergetelijk te maken.

Belkiz wilde haar rol als vernieuwer ook waarmaken op het vlak van de welgekende papieren vakbladen en tijdschriften waarin klanten tijdens het wachten inspiratie kunnen opdoen voor hun nieuwe haircut. Die papieren inspiratiebron wilde ze vervangen door een digitale versie van de kapselboekjes.

Een uitdaging waar Datalink met veel enthousiasme mee aan de slag ging. We ontwikkelden een webapplicatie met een gepersonaliseerde vormgeving, aangepast aan de aanwezige iPads in de kapperszaak.

Stijl element voor blockquotesWat ik echt super vond aan onze samenwerking, is dat Datalink proactief extra informatie gaf, ook als ik daar niet specifiek om vroeg!

Het specialleke?

Naast de inspiratiebron voor de nieuwste kapseltrends, hebben we ook een feedbackmogelijkheid toegevoegd in de webapp. Zo kunnen klanten onmiddellijk hun ervaring over hun kapbeurt delen met het team, nog voor ze terug huiswaarts keren.

Wil jij ook een webapp om processen te digitaliseren?

We helpen jouw kmo om slimmer te groeien via doelgerichte webapplicaties op maat.

Direct chatten! of verstuur je vraag via ons webformulier.

Wat Belkiz vertelt over de samenwerking met Datalink

“Datalink heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het team voelde goed aan wat we wilden overbrengen naar onze klanten en begreep meteen mijn concept. Ze dachten met ons mee en ze waren stipt. Wat ik vooral super vond, is dat ze proactief extra informatie gaven, ook als ik daar niet expliciet om vroeg. Zowel ik, mijn team en onze klanten zijn super tevreden van ons Belkiz app. Bedankt, Datalink!”

Belkiz Yuksekdanaci, zaakvoerder van Kapsalon Belkiz
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink Logo van kapsalon Belkiz

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio