Vier disciplines onder een dak

Ondernemerscoach Kelly Esseldeurs klopte aan bij Datalink voor de ontwikkeling van een moderne website voor het pas opgerichte Bizzit. Bizzit ontstond nadat boekhoudkantoor AP Fisco en boekhoudkantoor Liesens samenvloeiden, en hun waaier aan expertises uitbreidden. Met verhuisplannen voor de deur en een frisse huisstijl in de hand, liet Kelly ons kennismaken met hun gloednieuwe concept.

Bizzit begeleidt ondernemers in de opstart, doorgroei en eventuele overdracht van hun onderneming. Klanten worden ondersteund met verschillende businessoplossingen onder één dak. Zo regelt Bizzit de boekhouding en de personeelsadministratie, én is er een juridische dienst beschikbaar. Bedrijfsadviseur en ondernemerscoach Kelly helpt de Bizzit-klanten om een duidelijke visie te formuleren, de nodige vaardigheden en motivatie te verkrijgen en een sterk plan van aanpak te formuleren. Met een klare kijk op de zaken en de handen vrij stimuleert Bizzit haar klanten om voluit te gaan voor hun kansen.

De vlotte, vernieuwende manier waarop Bizzit te werk gaat, moest de rode draad worden in een moderne website die deze boodschap kracht bijzet. Ons team stelde daarom de 4 diensten, alsook de 4 pijlers van Bizzit, centraal zichtbaar op de homepagina en voorzag sub-pagina’s om ze afzonderlijk verder uit te diepen. Om de huisstijl mooi door te trekken, werden de kleuren en speelse vormen uit het logo toegepast op foto's, elementen en banners.

Stijl element voor blockquotes“We hebben nu een heel coole, mooie website waar we nog vele kanten mee uit kunnen tijdens onze groei!”

Het specialleke?

We gebruikten geen complex of uitgebreid CMS maar wel het eigen lichtgewichtje van Datalink: Sesame! Met ons in-house ontwikkelde content management system zorgen we ervoor dat websites heel gericht beschikken over precies die functies en mogelijkheden die de website nodig heeft. Geen overbodige broncode, geen reeks aan plug-ins om functionaliteit toe te voegen maar wel een performante website met een cleane code. Het Bizzit-team kan zelf de website-inhoud beheren in de backend van ons vederlichte CMS-systeem Sesame. Dat de website snel en efficiënt haar werk doet, bewijzen ook de statistieken van Google Pagespeed Insights!

Bekijk hier de website

Wil jij net zoals Kelly een frisse website die herkenbaarheid tentoonstelt?

Dan zijn wij de partner die jou hierin willen bijstaan!

Direct chatten! Of een online formulier invullen.

Dit vertelt Kelly over haar samenwerking met Datalink

De samenwerking met Datalink heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Vanaf het eerste moment had ik er vertrouwen in. Het team gaf me het gevoel dat niets teveel was en ik kreeg steeds snel antwoord op mijn vragen. Team Datalink omschrijven in 5 woorden? Vernieuwend, positief, warm, daadkrachtig en persoonlijk! Doe zo verder!

Kelly Esseldeurs, Businesscoach - Ondernemerscoach
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio