Website voor accountantskantoor Bizzit

Website voor innovatief accountantskantoor Bizzit

Website voor innovatief accountantskantoor Bizzit

Vier disciplines onder een dak

Ondernemerscoach Kelly Esseldeurs klopte aan bij Datalink voor de ontwikkeling van een moderne website voor het pas opgerichte Bizzit. Bizzit ontstond nadat boekhoudkantoor AP Fisco en boekhoudkantoor Liesens samenvloeiden, en hun waaier aan expertises uitbreidden. Met verhuisplannen voor de deur en een frisse huisstijl in de hand, liet Kelly ons kennismaken met hun gloednieuwe concept.

Bizzit begeleidt ondernemers in de opstart, doorgroei en eventuele overdracht van hun onderneming. Klanten worden ondersteund met verschillende businessoplossingen onder één dak. Zo regelt Bizzit de boekhouding en de personeelsadministratie, én is er een juridische dienst beschikbaar. Bedrijfsadviseur en ondernemerscoach Kelly helpt de Bizzit-klanten om een duidelijke visie te formuleren, de nodige vaardigheden en motivatie te verkrijgen en een sterk plan van aanpak te formuleren. Met een klare kijk op de zaken en de handen vrij stimuleert Bizzit haar klanten om voluit te gaan voor hun kansen.

De vlotte, vernieuwende manier waarop Bizzit te werk gaat, moest de rode draad worden in een moderne website die deze boodschap kracht bijzet. Ons team stelde daarom de 4 diensten, alsook de 4 pijlers van Bizzit, centraal zichtbaar op de homepagina en voorzag sub-pagina’s om ze afzonderlijk verder uit te diepen. Om de huisstijl mooi door te trekken, werden de kleuren en speelse vormen uit het logo toegepast op foto’s, elementen en banners.

“We hebben nu een heel coole, mooie website waar we nog vele kanten mee uit kunnen tijdens onze groei!”

Website voor innovatief accountantskantoor Bizzit

Dit vertelt Kelly Esseldeurs over haar samenwerking met Datalink

De samenwerking met Datalink heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Vanaf het eerste moment had ik er vertrouwen in. Het team gaf me het gevoel dat niets teveel was en ik kreeg steeds snel antwoord op mijn vragen. Team Datalink omschrijven in 5 woorden? Vernieuwend, positief, warm, daadkrachtig en persoonlijk! Doe zo verder!

Kelly Esseldeurs, Businesscoach – Ondernemerscoach

Wil jij net zoals Kelly Esseldeurs een frisse website die herkenbaarheid tentoonstelt?

Dan zijn wij de partner die jou hierin wil bijstaan! Stuur ons webteam een berichtje en we ontmoeten je graag.

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Direct chatten