Advocatenkantoor voor ondernemers

Ingentia Advocaten uit Tessenderlo is een ambitieus advocatenkantoor dat onder leiding van zaakvoerder Mr. Tinneke Geukens, iedere dag klaar staat om de belangen van cliënten te behartigen.

Er werd bij de website van Ingentia Advocaten vooral gefocust op het overzichtelijk weergeven van de verschillende takken binnen het kantoor. Gebruiksvriendelijkheid en een duidelijke structuur dragen hiertoe bij. Zo voorzagen we op verschillende plaatsen formulieren om snel contact op te nemen met het team.

Het specialleke?

Aan de hand van een indexberekeningstool kunnen surfers zelf geïndexeerde huurprijzen, lonen, uitkeringen en onderhoudsbijdragen berekenen.

Stijl element voor blockquotesSinds de lancering stromen de leads veel gemakkelijker binnen. Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen.
Bekijk hier de website

Wil jij net zoals advocate Tinneke Geukens een website die jouw merk online versterkt?

Daar zijn wij toevallig in gespecialiseerd! Neem contact op met ons webteam en we denken graag met je mee.

Direct chatten! Of een online formulier invullen.

Wat Tinneke vertelt over de samenwerking met Datalink

“Ik leerde Karen kennen op een netwerkevent over marketing. En daar viel ze meteen op. Toen er een vraag werd gesteld over digitale marketing, nam ze de microfoon. Ze gaf zo’n heldere en duidelijke uiteenzetting dat ik meteen wist dat Datalink geen gewone IT-specialist was. Datalink heeft onze groei gefaciliteerd door onze IT in goede banen te leiden én onze bedrijfsprocessen te versnellen. Bovendien was onze website meteen een succes. Sinds de lancering stromen de leads veel gemakkelijker binnen. Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen. Ze denken in elke fase met je mee en geven advies dat past bij jouw behoeften.”

Tinneke Geukens, advocate
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio