Frisse website voor ADS+ uit Leopoldsburg

Zaakvoerder Wivine Schols van ADS+, een administratiekantoor voor bouwbedrijven, schakelde Datalink in voor het bouwen van een nieuwe en gebruiksvriendelijke website.

ADS+ helpt bedrijven, voornamelijk in de bouwsector, met hun administratieve diensten. Zo kan het team ingeschakeld worden voor administratieve taken, debiteurenbeheer en als secretariaat. Hun plus is de veiligheid op en rond de werf. Op een constructieve manier zorgen Wivine en Yanco ervoor dat de werkrelatie tussen onderaannemer en opdrachtgever of werknemer en werkgever voluit geoptimaliseerd wordt. Door online platforms aan te bieden waar de nodige diensten of documenten aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zorgen ze ervoor dat bedrijfsleiders van bouwbedrijven op beide oren kunnen slapen omdat alles in orde is betreffende de administratieve afhandeling van de wettelijke documenten.

Bij een gestroomlijnde en efficiënte werkwijze hoort natuurlijk ook een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website! Datalink ging daarom aan de slag om het aanbod van ADS+ optimaal weer te geven. Bovendien werd de website gebouwd gebaseerd op het CRM-systeem Sesame dat Datalink zelf ontwikkelde. Zo blijft de website heel snel en luchtig, terwijl het voor de klant toch mogelijk is om webteksten en blogs toe te voegen of aan te passen.

Stijl element voor blockquotesHet hele team denkt met je mee en staan steeds voor je klaar. Je bent hier absoluut geen nummertje

Het specialleke

Naast een website op maat, kreeg het team van ADS+ er ook een virtueel teamlid bij! Datalink ontwikkelde een mascotte die perfect in lijn ligt met de huisstijl en de nieuwe website van ADS+. Mascotte Ad'je zorgt voor een duidelijke link met de bouwsector en kan ook op social media en tijdens trainingen ingezet worden om herkenning te creëren.

Bekijk de website van ADS+

Wil jij ook een professionele en performante website voor jouw bedrijf?

Dat kan geregeld worden! Stel ons jouw project voor en we denken graag met je mee.

Direct chatten! Of een online formulier invullen.

Wat Wivine vertelt over de samenwerking met Datalink

“Tijdens de ontmoeting met Karen was er onmiddellijk een klik en hadden we het gevoel dat onze website in goede handen was. Ook hebben we Datalink ingeschakeld voor ons IT-, en clouddiensten. We zijn heel tevreden over de dienstverlening van Datalink. Hoewel Datalink wordt aangestuurd door zaakvoerders Karen en Danny, denkt het hele team met je mee en staan ze steeds voor je klaar. Je bent hier absoluut geen nummertje. Datalink omschrijven in 5 woorden? Meedenkend, vertrouwend, hulpvaardig, positief en samenwerkend!”

Wivine Schols, zaakvoerder van ADS+
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio