Website voor administratiekantoor bouwbedrijven

Frisse website voor freelance administratiekantoor voor bouwbedrijven

Frisse website voor Wivine Schols van administratiekantoor ADS+ uit Leopoldsburg

ADS+ helpt bedrijven, voornamelijk in de bouwsector, met hun administratieve diensten. Zo kan het team ingeschakeld worden voor administratieve taken, debiteurenbeheer en als secretariaat. Hun plus is de veiligheid op en rond de werf. Op een constructieve manier zorgt zaakvoerder Wivine Schols ervoor dat de werkrelatie tussen onderaannemer en opdrachtgever of werknemer en werkgever voluit geoptimaliseerd wordt. Door online platformen aan te bieden waar de nodige diensten of documenten aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zorgen ze ervoor dat bedrijfsleiders van bouwbedrijven op beide oren kunnen slapen omdat alles in orde is betreffende de administratieve afhandeling van de wettelijke documenten.

Bij een gestroomlijnde en efficiënte werkwijze hoort natuurlijk ook een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website! Datalink ging daarom aan de slag om het aanbod van ADS+ optimaal weer te geven. Bovendien werd aan de website een CMS-systeem gekoppeld om de inhoud makkelijk aanpasbaar te maken en blogs te kunnen beheren.

Het hele team denkt met je mee en staan steeds voor je klaar. Je bent hier absoluut geen nummertje!

Frisse website voor freelance administratiekantoor voor bouwbedrijven

Naast een website op maat, kreeg het team van ADS+ er ook een virtueel teamlid bij! Datalink ontwikkelde een mascotte die perfect in lijn ligt met de huisstijl en de nieuwe website van ADS+. Mascotte Ad’je zorgt voor een duidelijke link met de bouwsector en kan ook op social media en tijdens trainingen ingezet worden om herkenning te creëren.

Dit vertelt zaakvoerder Wivine Schols over de samenwerking met Datalink

“Tijdens de ontmoeting met Karen was er onmiddellijk een klik en hadden we het gevoel dat onze website in goede handen was. Ook hebben we Datalink ingeschakeld voor ons IT-, en clouddiensten. We zijn heel tevreden over de dienstverlening van Datalink. Hoewel Datalink wordt aangestuurd door zaakvoerders Karen en Danny, denkt het hele team met je mee en staan ze steeds voor je klaar. Je bent hier absoluut geen nummertje. Datalink omschrijven in 5 woorden? Meedenkend, vertrouwend, hulpvaardig, positief en samenwerkend!”

Wivine Schols, zaakvoerder van ADS+

Wil jij ook een professionele website die je bedrijf ondersteunt?

Dat kan geregeld worden! Stel ons jouw project voor en we denken graag met je mee.

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Direct chatten