Specialist in relatiegeschenken, bedrijfskleding en veiligheidskleding

Tiny Cammaert, zaakvoerder van familiebedrijf C-Bright, is partner voor kmo’s en grote bedrijven die zich professioneel en herkenbaar willen profileren via hun totale huisstijl, bedrijfskleding, veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gadgets. C-Bright biedt bedrijven duurzame maatoplossingen waarmee de zichtbaarheid, de bedrijvigheid en de veiligheid nog verder geprofessionaliseerd kunnen worden. Tiny streeft met haar team steeds naar totaaloplossingen. Ze had met een zekere dringendheid een nieuwe website nodig en kwam op aanraden van een zakelijke relatie bij Datalink terecht. Het doel van onze samenwerking? Een website ontwikkelen volledig in lijn met de merkidentiteit van C-Bright waar de nadruk werd gelegd op de drie expertisedomeinen Sign, Work en Safe.

Stijl element voor blockquotesIk was verrast door de snelheid, het professionele advies en de altijd vriendelijke uitleg!

Datalink ging enthousiast aan de slag en creëerde een website volledig op maat van de klant met een duidelijke weergave van de pijlers Sign – Work – Safe én een helder overzicht van alle totaaloplossingen en producten die ze aanbieden. De website kreeg een professionele look met opvallende kleuraccenten die optimaal werd afgestemd op de branding van C-Bright.

Eens piepen? Bekijk hier de website

Wil jij net zoals Tiny ook een website die je huisstijl online verlengt?

Daar weten wij wel raad mee! Deel je concept met ons team van meedenkers en we helpen je graag verder?

Direct chatten!

Wat Tiny vertelt over de samenwerking met Datalink

“Dankzij het professionele advies van Karen hebben we een zeer mooie website. Ik was verrast door de snelheid, het professionele advies en de altijd vriendelijke uitleg. De grootste onderscheidende factor is de openheid en het geven van extra informatie en feedback bij (voor mij) niet alledaagse vragen. Het feit dat we alles vanop afstand hebben kunnen regelen is ook een pluspunt. Dankzij ons geweldig brandingsplan kon Datalink direct aan de slag en was onze website dan ook direct passend bij ons en ons bedrijf. Efficiëntie, begrip en goede service, dat is Datalink!”

Tiny Cammaert, zaakvoerder C-Bright
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio