Moderne website voor Rita Akkermans van Dynamis

Moderne website voor Rita Akkermans van Dynamis

Dynamis, persoonlijke begeleiding en groeitrajecten voor ondernemers

DYNAMIS staat voor Zielsgelukkig en duurzaam succesvol Leven en Ondernemen vanuit je Hoogste Potentieel. Rita Akkermans, de bezieler en zaakvoerder van DYNAMIS, draagt met haar bedrijf bij aan het Zielsgeluk, het wel-ZIJN én het duurzaam succes van ondernemers, hun onderneming en de wereld. Ze begeleidt ondernemers door middel van individuele intensieve groeitrajecten, open trainingen en workshops, persoonlijke begeleiding, meditatieopleidingen en yoga.

Met 40 jaar ervaring is Rita Akkermans een experte in haar vakgebied. Om haar persoonlijke missie en die van DYNAMIS in de wereld te zetten en te kunnen uitdragen op een zeer professionele, heldere, duidelijke, mooie en exlcusieve wijze, schakelde ze het team van Datalink in.

De frisse huisstijl van Dynamis werd doorgetrokken in een moderne, professioneel ogende website die nu een transparant overzicht biedt van de dienstverlening. We zorgden ervoor dat de website toegankelijk werd en dat geïnteresseerden zich onmiddellijk op de verschillende dienstenpagina’s kunnen inschrijven voor workshops of opleidingen, of contact kunnen opnemen voor een verkennend gesprek.

Dankzij het toevoegen van een blog kan Rita haar expertise nu ook delen in de online wereld.

“Ik ben uiterst tevreden met het resultaat. Het samengaan van een grote deskundigheid, pro-activiteit, professionaliteit en de Joy waarmee er stap voor stap gebouwd werd aan de website is voor mij een zeer bijzonder aangename ervaring en zal me steeds bijblijven!”

Moderne website voor Rita Akkermans van Dynamis

Dit vertelt Rita Akkermans over haar samenwerking met Datalink

“Vanaf het eerste contact was ik overtuigd om met DATALINK in zee te gaan. Karen, de Chief Inspiration Officer van Datalink is haar titel meer dan waardig. Op een minimum aan tijd wist zij heel goed waar DYNAMIS werkelijk voor staat, Op een zeer efficiënte, professionele en uiterst enthousiaste manier wist zij mij te inspireren , mij al de nodige informatie te geven, al mijn vragen te beantwoorden en pro-actief mee te denken aan het gewenste resultaat! Heel blij, geruststellend en enthousiast stapte ik al de eerste keer naar buiten!

Zowel de telefonische contacten als de afspraken in het kantoor waren altijd zeer doeltreffend en bijzonder aangenaam. Ik werd steeds uiterst vriendelijk, professioneel en enthousiast onthaald. Ik voelde me steeds welkom. Ik kon al mijn vragen rustig stellen en Datalink gaf me de nodige tijd en ruimte om al mijn vragen efficiënt te beantwoorden.

Team Datalink in 7 woorden? Zeer deskundig, innovatief, pro-actief, meedenkend, bevlogen, enthousiast en geïnspireerd!”

Rita Akkermans, bezieler van Dynamis

Wil jij net zoals Rita Akkermans een frisse website die zorgt voor (h)erkenning?

Dan willen wij jou hier heel graag in bijstaan! Neem contact op met ons webteam via het online formulier.

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Direct chatten