Website voor Fons Beenaerts van Safety4All

Safety4All is gespecialiseerd in brandpreventie en klanten kunnen er terecht voor professionele en praktische opleidingen over brandveiligheid en evacuatie.

Marketingverantwoordelijke Marie Swinnen van Safety4All contacteerde Datalink na een positieve referentie uit haar netwerk omdat ze de bedrijfswebsite wilde vernieuwen naar de hedendaagse standaarden. Het doel? Een frisse, professionele website met CMS om zelf informatie te kunnen verstrekken en inhoud te kunnen updaten om potentiële klanten aan te trekken. Ook wenste de klant van hun bestaande Moodle leerplatform een vernieuwde versie die werd gelinkt met de website.

Ik was in het algemeen heel aangenaam verrast over de snelheid van team Datalink!

Datalink ging aan de slag en stak de bestaande bedrijfswebsite in een fris, hedendaags jasje volledig in lijn met de branding van Safety4All. CMS werd geïntegreerd alsook een geüpgradede versie van hun bestaande leerplatform waardoor de werking van het bedrijf verder geoptimaliseerd werd. Ook zorgde Datalink voor een heldere en professionele weergave van het aanbod om bezoekers zo optimaal mogelijk te informeren.

Het specialleke

Op vraag van de Marie Swinnen van Safety4All werd een online leerplatform (LMS) geïntegreerd om sensibilisering & e-learnings op vlak van brandveiligheid aan te bieden aan potentiële en bestaande klanten. Kijk hier mee naar de website van Safety4All.

Wat Marie vertelt over de samenwerking met Datalink:

De fijne eerste indruk alsook de goede prijs overtuigden ons om met Datalink in zee te gaan. Karen is een toffe madam en ze luistert en denkt met je mee. Ik was in het algemeen heel aangenaam verrast over de snelheid van team Datalink. Ik heb in het verleden al met verschillende bedrijven samengewerkt voor het opzetten van een website en dat had steeds heel wat voeten in de aarde. Nu verliep alles zeer vlot. Ik had niet gedacht dat Datalink op 3 weken een nette website voor ons in elkaar zouden kunnen steken zonder noemenswaardige bumps in the road. Wat Datalink van andere IT & webbedrijven onderscheidt? Hun persoonlijke en betrokken aanpak en professionaliteit!”

Marie Swinnen, marketingverantwoordelijke Safety4All

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Direct chatten