Belgische trendsetter in gietvloeren

HILO Floors (het vroegere Excellent Gietvloeren) is dé Belgische trendsetter in exclusieve designgietvloeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in de plaatsing van hoogwaardige gietvloeren voor de particuliere en professionele sector. Bjorn Saro, zaakvoerder van HILO Floors, hecht veel belang aan kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Dit vond hij bij Datalink.

Het resultaat? Een gloednieuwe website, gebaseerd op de meest actuele trends en voorzien van een aantal special features. Datalink ging aan de slag om de website te voorzien van het nodige beeldmateriaal zodat de toonaangevende realisaties duidelijk in de spotlight kwamen te staan.

Ook integreerde Datalink een offerteformulier, een digitaal tevredenheidsonderzoek rubriek met veel gestelde vragen om transparante informatie aan potentiële klanten te kunnen verschaffen. De website kreeg een strakke, eenvoudige look die makkelijk te navigeren is.

Stijl element voor blockquotesDe expertise van Datalink is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn.

Het specialleke

Naast een website waarin de expertise en toonaangevende realisaties centraal staan, bouwde Datalink ook een achterliggend teamplatform voor de opvolging op de werf.

Bekijk hier de website

Wil jij ook een strakke website die volledig past bij jouw bedrijf?

Neem dan zeker eens contact op met het team van Datalink!

Direct chatten! of een online formulier invullen.

Wat Bjorn Saro vertelt over de samenwerking met Datalink

“Ik ben een klant van het eerste uur en werk al meer dan tien jaar samen met Datalink. Karen en Danny zijn gedreven ondernemers met een jong team, en dat is voor mij echt een voordeel. Hun expertise is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn. In al die jaren is mijn vertrouwen alleen maar gegroeid. Ik stel vooral hun persoonlijke betrokkenheid, hun doelgericht denken en hun snelheid van handelen erg op prijs. Je hebt als klant echt het gevoel dat je de aandacht krijgt die je verdient. Daarnaast zijn Karen en Danny eerlijke ondernemers. Ze kennen hun vak, zijn dynamisch en flexibel. Dankzij hen is op IT-, cloud-, en websitegebied the sky the limit voor mijn onderneming.”

Bjorn Saro, zaakvoerder Excellent Gietvloeren
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio