Website voor de event consultants van KonseptS

Belevingsgerichte website voor Sophie Naze van KonseptS no nonsense event consulting

Event Consulting in Limburg en Antwerpen

Sophie Naze runt een event consultingbedrijf met twee vestigingen: een vestiging in Antwerpen en eentje in het Limburgse Beringen. Om haar groeiambities te ondersteunen en haar branding digitaal te vertalen, vond Sophie het hoog tijd voor een belevingsgerichte bedrijfswebsite. KonseptS onderscheidt zich in de B2B-markt door de focus te leggen op het creëren van het juiste concept nog voordat het evenement uitgewerkt wordt. Via haar unieke businessmodel gaat ze samen met haar team verder dan het vervullen van de klassieke ‘van A tot Z’ rol. KonseptS is een meedenkende partner die zich zo flexibel opstelt dat de klant volledig zelf bepaalt welke rol KonseptS speelt.

Sophie klopte aan bij Datalink na het spotten van een leuke referentie, en in beide richtingen werkte het enthousiasme aanstekelijk!

Ik had direct een goed oog op het professionalisme en had hoge verwachtingen bij het outside the box denken. De spontaniteit van Karen, daar werd ik instant gelukkig van.

Belevingsgerichte website voor Sophie Naze van KonseptS no nonsense event consultingRing the KonseptS bell!

Dat ook het KonseptS-verhaal out-of-the-box is, moest geweten zijn! Daarom geven we websitebezoekers de kans om de KonseptS bell, die bijzonder belangrijk is in hun story, op verschillende plaatsen te “rinkelen”. Kwestie van de klassieke contactknop aan de kant te zetten.

Dit vertelt Sophie Naze, zaakvoerder van KonseptS event consulting, over de samenwerking met Datalink:

“Ik had direct een goed oog op het professionalisme en had hoge verwachtingen bij het outside the box denken. De spontaniteit van Karen, daar werd ik instant gelukkig van. Ik kreeg het gevoel dat ze me begreep bij het intake gesprek, ze nam echt tijd om te luisteren naar onze tussentijdse feedback en heeft ervoor gezorgd dat de website is wat ik hoopte! Ik ben zeer tevreden; je kan op Datalink rekenen, ze antwoorden snel, willen het doen vooruitgaan, komen met toffe sugggesties af en vooral nu in de na-service vind ik het heel aangenaam dat ik effectief feedback krijg over mijn website.”

Sophie Naze, oprichtster KonseptS no nonsense event consulting

Wil jij net zoals KonseptS een website die je merkbeleving online verlengt?

Daar weten wij wel raad mee! Deel je concept met ons team van meedenkers en we helpen je graag verder!

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Contacteer ons