Website voor leiderschapscoach Angelika De Buck

Website voor uitstralingscoach Angelika De Buck

Website voor Angelika De Buck, uitstralingsexperte, leiderschapscoach en auteur

Angelika De Buck is uitstralingsexperte, leiderschapscoach en sinds kort ook auteur van het nieuwe boek “Kleur je leiderschap, begin bij jezelf”. Als ervaren onderneemster is Angelika vertrouwd met zowel de groeipijnen als de noden die ambitieuze ondernemende vrouwen tegenkomen in hun leidinggevende rol. Met haar een-op-eencoaching en coaching in vertrouwensgroepen staat ze vrouwelijke ondernemers bij om hun leiderschapskwaliteiten te versterken.

Mijn website is werkelijk PRACHTIG! Ik ben zeeeeeeeer tevreden en gelukkig! Als ik de tekst nalees heb ik zelf zin om mijn 4-maandentraject te volgen!

Ze schakelde Datalink in voor het ontwikkelen van een nieuwe, frisse website voor Color for Success die haar eigen uitstraling – en die van haar merk- kracht bijzet. En om haar nieuwe boek en dienstenaanbod te promoten.

Automatisering van het verkoopproces

Samen met Angelika’s marketingpartner integreerden we een automatiseringssoftware om het bestelproces van haar boek gestroomlijnd te laten verlopen. Zo kunnen nieuwsgierigen eerst een preview van het boek downloaden, het boek online aankopen en automatisch een factuur van de aankoop ontvangen. En zo hoeft Angelika zelf niet voor de administratie in te staan.

Dit vertelt Angelika De Buck over haar samenwerking met Datalink

“Jullie hebben een SUPER-mooie nieuwe website ontworpen vanuit expertise en vakkennis. De correctheid en stiptheid van de opdracht zijn mij sterk bijgebleven! Ik word steeds vriendelijk onthaald & de dienstverlening is supergoed! Als ik de tekst nalees heb ik zelf zin om mijn 4-maandentraject te volgen!”

Angelika de Buck, zaakvoerder Color for Success

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw personal brand?

Contacteer dan het Datalink webteam. We leven ons graag in, in jouw merk!

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Direct chatten