Loopbaanbegeleiding voor professionals

Catherine Hoogmartens van Tools4yourTalent reikt (hoogopgeleide) professionals concrete tools aan voor de ontwikkeling van hun loopbaan & persoonlijkheid en voor het voorkomen van stress & burn-out. Ze begeleidt zowel zelfstandigen en werknemers als teams in bedrijven bij het ontdekken en het optimaal benutten van hun talenten.

Catherine Hoogmartens wenste in te zetten op personal branding. Ze wilde haar merkidentiteit en concept duidelijk te vertalen naar een professionele website. Zij werkt op een bijzonder mooie manier met de talenten van haar cliënten waarbij talenten worden ontdekt via loopbaancoaching, talenten groeien via persoonlijkheidsontwikkeling, talenten worden beschermd via stress- en burn-outcoaching en talenten worden getoond via imagocoaching.

Om de verschillende diensten van Tools4yourTalent helder uit te lichten, zorgden we voor duidelijke pagina’s voor alle diensten in haar aanbod en dit telkens afgestemd op de doelgroepen: individuele professionals en bedrijven. Ook voorzagen we duidelijke formulieren waarmee de klant razendsnel contact kan opnemen met Catherine.

Stijl element voor blockquotesEr werd steeds kort op de bal gespeeld bij vragen en alle communicatie verliep open en soepel. Zalig!.

Het specialleke: Boekingstool voor workshops

Naast het geven van individuele sessies, geeft Catherine Hoogmartens ook workshops. We ontwikkelden om die reden een boekingstool waarmee bezoekers zich in enkele seconden kunnen aanmelden.

Bezoek de website

Wil jij ook inzetten op personal branding?

Dan willen wij heel graag met je meedenken over de digitale vertaalslag van jouw expertise!

Direct chatten! of een online formulier invullen.

Wat Catherine Hoogmartens vertelt over de samenwerking met Datalink

“Toen ik Datalink leerde kennen, had ik veel vragen en veel onzekerheden over het creëren van een website. Het eerste gesprek met Karen was heel aangenaam. Ik kreeg concrete en duidelijke antwoorden. Ik werd als klant begrepen en al mijn vragen kregen een uitgebreid antwoord. Het klikte meteen en ik had dadelijk vertrouwen in een professionele samenwerking. Ik werd bovendien meer dan één keer verrast; er werd steeds kort op de bal gespeeld bij vragen en alle communicatie verliep open en soepel. Zalig!”

Catherine Hoogmartens, erkend loopbaancoach en stress- en burnoutcoach
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio