Website voor Catherine Hoogmartens, stress- en burn-outcoach

Moderne website voor loopbaancoach Catherine Hoogmartens van Tools4yourTalent

Tools4yourTalent, loopbaanbegeleiding voor professionals

Catherine Hoogmartens van Tools4yourTalentTools4yourTalent reikt (hoogopgeleide) professionals concrete tools aan voor de ontwikkeling van hun loopbaan & persoonlijkheid en voor het voorkomen van stress & burn-out. Ze begeleidt zowel zelfstandigen en werknemers als teams in bedrijven bij het ontdekken en het optimaal benutten van hun talenten.

Catherine Hoogmartens wenste in te zetten op personal branding. Ze wilde haar merkidentiteit en concept duidelijk te vertalen naar een professionele website. Zij werkt op een bijzonder mooie manier met de talenten van haar cliënten waarbij talenten worden ontdekt via loopbaancoaching, talenten groeien via persoonlijkheidsontwikkeling, talenten worden beschermd via stress- en burn-outcoaching en talenten worden getoond via imagocoaching.

Om de verschillende diensten van Tools4yourTalent helder uit te lichten, zorgden we voor duidelijke pagina’s voor alle diensten in haar aanbod en dit telkens afgestemd op de doelgroepen: individuele professionals en bedrijven. Ook voorzagen we duidelijke formulieren waarmee de klant razendsnel contact kan opnemen met Catherine.

Er werd steeds kort op de bal gespeeld bij vragen en alle communicatie verliep open en soepel. Zalig!

Moderne website voor loopbaancoach Catherine Hoogmartens van Tools4yourTalent

Dit vertelt Catherine Hoogmartens over de samenwerking met Datalink

“Toen ik Datalink leerde kennen, had ik veel vragen en veel onzekerheden over het creëren van een website. Het eerste gesprek met Karen was heel aangenaam. Ik kreeg concrete en duidelijke antwoorden. Ik werd als klant begrepen en al mijn vragen kregen een uitgebreid antwoord. Het klikte meteen en ik had dadelijk vertrouwen in een professionele samenwerking. Ik werd bovendien meer dan één keer verrast; er werd steeds kort op de bal gespeeld bij vragen en alle communicatie verliep open en soepel. Zalig!”

Catherine Hoogmartens, erkend loopbaancoach en stress- en burnoutcoach

Wil jij ook inzetten op personal branding?

Dan willen wij heel graag met je meedenken over de digitale vertaalslag van jouw expertise! Contacteer het Datalink webteam.

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Contacteer ons