Moderne website voor Optimazing online marketing

Moderne website voor Cathy Tavernier van Optimazing online marketing

Moderne website voor Optimazing, online marketing specialist

Cathy Tavernier, specialist in online marketing en social media én zaakvoerder van Optimazing, schakelde Datalink in voor de ontwikkeling van haar nieuwe website.

Optimazing helpt ondernemers meer zichtbaar te worden via hun website, social media, blog, vlog en nieuwsbrieven. Cathy begeleidt klanten om hun online marketing en social media consequent en met regelmaat aan te pakken. Bij Optimazing genieten ze ervan om hun klanten naar het next level te brengen en hen vreugde en verwondering over hun groeiende kennis en bereikte doelen te laten ervaren.

En hier hoort natuurlijk een website bij die volledig in het plaatje past! We zorgden voor een frisse, uitnodigende website, volledig in de huisstijl van Optimazing. Surfers vinden onmiddellijk de informatie waar ze naar op zoek zijn dankzij de overzichtelijke navigatie.

“Mijn website is echt weldoordacht opgezet. Datalink reikt tips aan en denkt actief mee over mijn concept.”

Moderne website voor Cathy Tavernier van Optimazing online marketing

Dit vertelt Cathy Tavernier, zaakvoerder van Optimazing online marketing

“Ik had op voorhand de nodige referenties en werkzaamheden afgetoetst en dit heeft zijn vruchten afgeworpen! Ik krijg superpositieve reacties op de nieuwe site. Deze oogt fris en uitnodigend. Hopelijk is dat een mooie nieuwe start van onze business. Daarnaast beveel ik Datalink zeker aan bij mijn klanten. Het is een partner die zeker in het Optimazing-netwerk van experten niet mag ontbreken. Hoe ik team Datalink het best kan omschrijven? SUPER professionele experts met inzicht in de materie! Ik ben superblij dat ik met jullie heb mogen samenwerken. Het was topniveau!”

Cathy Tavernier, zaakvoerder van Optimazing

Wil jij net zoals Cathy Tavernier een website die jouw merk versterkt?

Team Datalink luistert graag naar jouw verhaal!

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Contacteer ons