Website voor Petra Rubens van Talent4People

KMO Website voor Petra Rubens van Talent4People

Talent4People biedt persoonlijke en praktische HR-hulp op maat aan, specifiek gericht op je KMO. Haar team fungeert voor je bedrijf als externe personeelsdienst of ze ondersteunen je bestaande personeelsdienst bij grote en kleine HR-vragen, loonbeheer en werving & selectie.

Zaakvoerder Petra Rubens van Talent4People is erg ambitieus. Om haar groei waar te maken, wilde ze haar merk stevig in the picture zetten op het internet. De positieve dynamiek die in het bedrijf heerst, kwam ook helemaal niet tot uiting in de vroegere website. Via een professionele fotoshoot werd het enthousiaste team -ieder in haar werkveld – persoonlijk voorgesteld.

Datalink? Dat is een optimistische en vriendelijke IT specialist die altijd bereikbaar is en steeds correct werkt!

KMO Website voor Petra Rubens van Talent4People

Om de eigenheid en de positiviteit van Talent4People onmiddellijk in het oog te laten springen, ging Datalink aan het werk om de presentatie van de merkidentiteit en de vier verschillende afdelingen optimaal tot uiting te laten komen. Hiernaast werd er met duidelijke formulieren en opvallende knoppen gewerkt om bezoekers wegwijs te maken op de website.

Dit vertelt Petra Rubens van Talent4People over haar samenwerking met Datalink

“We waren sterk aan het groeien en op zoek naar een professionele IT partner met een KMO mindset naar flexibiliteit en bereikbaarheid. Na het horen van positieve commentaren uit ons zakelijk netwerk, kwamen we terecht bij Datalink. De samenwerking met Karen verliep super en we zijn enorm tevreden van het resultaat. Datalink? Dat is een optimistische en vriendelijke IT specialist die altijd bereikbaar is en steeds correct werkt!”

Petra Rubens, zaakvoerder van Talent4People

Wil jij net zoals Petra een frisse website voor je kmo?

Dan zijn wij de partner die jou hierin wil bijstaan! Contacteer onze webninja’s en we luisteren graag naar jouw verhaal.

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Contacteer ons