Website voor Geertje Verschoren van RR Trainingcenter

Expert in de training en opvoeding van Rhodesian Ridgebacks

Geertje Verschoren van het RR Trainingcenter heeft meer dan 22 jaar ervaring met het Rhodesian Ridgeback hondenras. Samen met haar team begeleidt ze met het RR Trainingcenter zowel baasjes als hun honden. Dit gebeurt in 1-op-1 training, in groepslessen én via workshops op hun locatie te Mol. Hiernaast organiseren ze ook leuke events en uitstappen zoals wandelworkshops. Hun missie is om het met hun ‘Rhodesian Ridgeback family’ gezellig te maken én baasjes het nodige bij te leren over de opvoeding van hun hond. Zowel puppy’s als volwassen Rhodesian Ridgebacks zijn welkom bij het RR Trainingcenter.

De Belgische referentie voor Rhodesian Ridgebacks

Het RR Trainingcenter had al een website maar deze was niet helemaal mee met de hedendaagse standaarden en bevatte niet alle functionaliteiten die Geertje graag wilde gebruiken. Het ultieme doel van Geertje en haar team is om dé Belgische referentie te worden wat betreft het Rhodesian Ridgeback hondenras. Ze wilden de bestaande website in een fris, modern jasje steken en voorzien van een herkenbare huisstijl. Ook willen ze inzetten op kennisdeling via blogs en het geven van webinars. Bijkomend willen ze ook het inschrijving voor trainingssessies vergemakkelijken voor surfers.

Eerder mocht ons team al de nieuwe website voor Puppystart, de online puppytraining van Geertje, bouwen. En ook voor dit nieuwe project schakelde ze ons team graag in!

Geertje vertelt: “Het team van Datalink voelt goed aan wat ik wil en denkt steeds met me mee. De ontwikkeling van onze vorige website was een erg aangename ervaring en het is ook daarom dat we opnieuw graag met het team wilden samenwerken.”

Vernieuwde website gericht op kennisdeling

Om te beginnen staken we de huidige website in een nieuw jasje om zo hun aanbod op een overzichtelijke wijze duidelijk te maken aan de bezoeker. Aangezien het RR Trainingcenter zich wilt profileren als de expert wat betreft de Rhodesian Ridgeback integreerden we een CMS met blogmodule zodat alle experts en trainers via een eigen auteursprofiel kennis kunnen delen in de website. Ook zorgden we voor de nodige koppelingen zodat geïnteresseerden zich kunnen inschrijven voor het wekelijkse webinar, de groepslessen (via een online kalender) of de 1-op-1 puppytraining (via een aanvraagformulier). Dankzij een koppeling met MailChimp wordt er nu ook gebruik gemaakt van een giveaway en automated mailings.

Geertje is apetrots op de nieuwe website: “De nieuwe huisstijlkleur werd op de website en in ons demofilmpje geïntegreerd en zorgt zo voor één geheel. De kleuren passen perfect bij onze professionele, warme uitstraling. Het plaatje klopt gewoon! Als je op de nieuwe website terechtkomt is de homepagina bovendien super overzichtelijk. Ik vond het enorm belangrijk dat surfers onmiddellijk de juiste informatie kunnen terugvinden en ik ben dan ook superblij met het resultaat.”

Dit vertelt Geertje over haar samenwerking met Datalink:

Ik sta volledig achter het team van Datalink. Ze gaan steeds nauwkeurig en netjes en snel te werken en zorgen ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt.  Ik ben heel tevreden over het eindresultaat en kreeg sinds de lancering al een stormloop aan nieuwe leads en klanten binnen via de website! Een echte aanrader dus!

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

Contacteer ons