Dakwerken en gevelbekleding

Frederic Steegmans is de zaakvoerder van Steegmans Construct uit Diepenbeek; een bouwbedrijf in volle groei dat zich heeft gespecialiseerd in hellende en platte daken, houten en aluminium gevelbekleding, en houten bijgebouwen.

Zijn uitdaging om de professionaliteit en hoge afwerkingsgraad van het werk van zijn onderneming digitaal uit te dragen, legde Frederic neer bij Team Datalink. Hij wilde af van de typische dertien in één dozijn mentaliteit van de klant door aan te tonen dat Steegmans Construct uniek is in zijn werking en omgang met de klant. Er werd gewerkt met foto’s en video’s om bezoekers te inspireren en de dynamiek, het oog voor detail alsook de klantvriendelijke werkwijze uit te lichten. Bovendien hebben we landingpagina's voorzien voor Google Ads accounts en een uitgebreid tevredenheidsformulier om te peilen naar de ervaring van de klant na afloop van het project.

Stijl element voor blockquotesDoor persoonlijke ervaringen uit het verleden was ik vrij sceptisch tegenover webontwikkelaars, maar ik heb mijn mening al snel herzien!

Om offerteaanvragen te ‘kanaliseren’ en systematiseren, en om de internetleads optimaal op te volgen, werd er een offerteformulier met geautomatiseerde opvolgingsmail voorzien op de website.

Ga eens piepen!

Wil jij net zoals Steegmans Construct ook een website die je merkidentiteit uitdraagt?

Dan willen wij heel graag met jou kennismaken!

Direct chatten! of een online formulier invullen.

Dit vertelt Wouter over de samenwerking met Datalink

“De professionele en persoonlijke groei die ik doormaak bij Steegmans Construct is uniek. Het is dan ook mijn persoonlijke missie om de bouwonderneming verder op de kaart te zetten. Door persoonlijke ervaringen uit het verleden was ik vrij sceptisch tegenover webontwikkelaars, maar ik heb mijn mening al snel herzien! De opvolging, het meedenken en de innovatieve mindset van Datalink verbazen mij keer op keer! We behalen veel meer resultaten dan verwacht doordat onze website proactief wordt opgevolgd en Datalink zeer adequaat inspeelt op de noden van ons bedrijf. Wij voelen ons uniek en worden steeds met een enorme dosis optimisme en positiviteit onthaald. Top!”

Wouter Verheyen, calculator, planner en contactpersoon marketing
Achtergrondelement afgeleid vanuit het logo van Datalink

Ben jij benieuwd naar onze andere realisaties?

Laat je dan inspireren door ons portfolio.

Bekijk portfolio