Je vertrouwde software in de cloud

DPO Danny vertelt

DPO Danny vertelt

Netwerkarchitect & Data Protection Officer

Wist je dat… Wij uitsluitend samenwerken met tier 4 en ISO gecertificeerde datacenters binnen de Benelux. Cybersecurity staat steeds voorop!

Chat met me over IT

We hosten je software als Cloud App

Je software vormt een belangrijk fundament dat je bedrijfsprocessen ondersteunt. Maar wat als je IT infrastructuur niet meer afgestemd is op de software-vereisten? Of wat als de software verouderd is en niet meer is afgestemd op de gemoderniseerde technologie?

Voor iedere Cloud App wordt er een gepersonaliseerde cloudomgeving voorzien die afgestemd is op de softwarevereisten. Je gebruikt een snelkoppeling op het bureaublad, maar opent de software niet langer lokaal. Je programma wordt realtime opgehaald vanop servers in het datacenter.

Met een Cloud App geniet je van:

  • Een gepersonaliseerde cloudomgeving voor jouw applicatie;
  • Een gebruiksvriendelijke manier om je programma te blijven gebruiken;
  • Back-ups in datacenters binnen de Benelux;
  • 100% onafhankelijk beheer;
  • Geëncrypteerde en veilige opslag van je databank;
  • Flexibele uitbreidingsmogelijkheden van de opslagcapaciteit.

Benieuwd of een Cloud App interessant is voor jouw bedrijf?

Chat met onze adviseurs. We denken graag met je mee.

Chat met me over IT

Datalink, cloud service provider voor kmo’s

Wil je bedrijfsspecifieke software kunnen (blijven) gebruiken, ookal is je aanwezige hardware hier niet op voorzien? Via een Cloud App kan je veilig online werken in je vertrouwde softwarepakket. Wij zijn:

Vlot bereikbaar

Tijdens onze kantooruren kan je ons team bereiken via de telefoon, de live-chatfunctie op onze website én via Datacare, ons support portal. Onze monitoring loopt permanent door waardoor onze diensten een optimale beschikbaarheid hebben en jij geniet van digitale continuïteit.

Gedreven meedenkers

Breidt je IT infrastructuur uit of verander je van software? Dan denken wij heel graag met je mee om ook jouw cloud infrastructuur te blijven afstemmen op jouw business. Enkel zo kan digitale technologie voor jouw bedrijf een groeiversneller zijn!

Vakexperts

De cloudexperts in ons team houden de technologie in het datacenter actueel en up-to-date, en zijn alert voor opkomende trends in de technologiemarkt. We onderzoeken innovaties en breiden ons serverpark tijdig uit om de performantie van onze systemen hoog te houden.

Wil je meer informatie over Cloud Apps?

Of meteen een vrijblijvend voorstel?

Chat met me over IT