Wil je jouw data back-uppen in de cloud?

We ontwikkelen, bouwen en onderhouden veilige cloudinfrastructuren die je data beschermen tegen veel voorkomende cybercrime en overmachtsituaties.

DPO Danny vertelt

DPO Danny vertelt

Netwerkarchitect & Data Protection Officer

Wist je dat… Wij uitsluitend samenwerken met tier 4 en ISO gecertificeerde datacenters binnen de Benelux. Cybersecurity staat steeds voorop!

Chat met me over IT

Veilige data-opslag in de cloud

Vandaag werken we digitaal. We bellen, mailen, gebruiken software, slaan data op, allemaal via het internet. Maar is er voor jouw kostbare data wel een noodplan voorzien? Wat bij een ransomware-aanval, diefstal, brand of een menselijke fout? Kan je jouw bestanden nog recupereren wanneer ze verloren zijn gegaan of per ongeluk zijn overschreven? En is jouw huidige opslagmethode wel in regel met de GDPR, de Europese privacyregelgeving?

Onze Cloud Back-up beantwoordt deze vragen steeds met een geruststellende “ja”. Niet alleen worden de gegevens geëncrypteerd opgeslagen, ook zijn er optioneel synchronisatiemogelijkheden waardoor je een merkbare productiviteitsboost geniet in je organisatie.

Met Cloud Back-up geniet je van:

  • geëncrypteerde en veilige data-opslag;
  • back-ups in datacenters binnen de Benelux;
  • meerdere bestandsrevisies van je files;
  • recuperatiemogelijkeden bij malware door isolatie van je back-upfiles;
  • 100% onafhankelijk beheer;
  • flexibele uitbreidingsmogelijkheden van de opslagcapaciteit;
  • optioneel ook synchronisatiemogelijkheden.

Wil je meer informatie of een voorstel over back-ups in de cloud?

Dan bevragen we graag jouw huidige digitale workflow.

Direct chatten

Datalink, cloud storage provider voor jouw kmo

Wil je jouw kostbare data veilig stellen door back-ups te voorzien in de cloud? We bieden je veilige bestandsopslag in een serverpark dat volledig in eigen beheer is. Alle infrastructuur wordt ondergebracht in ISO-gecertificeerde datacenters binnen de Benelux. Als cloudpartner zijn wij:

Snel bereikbaar

Je kan ons team mailen, bellen, of er mee chatten tijdens de kantooruren. Toch een dringende vraag buiten de werktijden? Onze monitoring loopt permanent door waardoor onze diensten een optimale beschikbaarheid hebben en jij geniet van digitale continuïteit. In dringende gevallen staan wij altijd paraat.

Flexibele schakelaars

Extra capaciteit nodig? Dan kunnen wij zeer snel schakelen om jouw cloud infrastructuur mee te laten groeien met jouw business. We begrijpen dat jouw data het nieuwe goud is. Wij zorgen er wel voor dat de bescherming ervan, ook goud waard is!

Gepassioneerde experts

Ons team van cloudexperts stelt alles in het werk om kennis actueel te houden, om opkomende trends in de markt te bestuderen alvorens ze doorbreken, en nieuwe technologieën en innovaties te onderzoeken om de performantie van systemen steeds hoog te houden.

Wil je een voorstel over back-ups in de cloud?

We staan voor je klaar!

Direct chatten