CLOUD COMPUTING


Werk flexibel en mobiel via de cloud

Heb je meerdere apparaten in gebruik op verschillende fysieke werklocaties?
Wil je flexibel, mobiel en veilig kunnen samenwerken met je medewerkers?
En wil je bovendien zware investeringen uit de weg gaan, maar toch je data beschermen tegen overmacht zoals diefstal of malware?

Met Cloud Computing geven we je een antwoord op de flexibiliteit die ‘het nieuwe werken’ van je IT-infrastructuur vraagt. Ook kunnen je bedrijfsprocessen via Cloud Computing versneld worden, en kan je rekenen op digitale continuïteit. Een vaste, transparante kost per maand zorgt ervoor dat je grote investeringen uit de weg gaat, en de schaalbare oplossing zorgt ervoor dat je steeds kan rekenen op IT op maat die met je bedrijf meegroeit.

Cloud Voice

Communiceer flexibel via de cloud (CaaS)

Laat je bedrijfscommunicatie via de cloud verlopen door het gebruik van Voice over IP (VoIP) telefonie, chatapplicaties en videoconferencing. De capaciteit en functionaliteit van cloud communicatie worden op maat geconfigureerd en kunnen flexibel met je bedrijf meegroeien.

Ontdek Cloud Voice

Cloud Back-up & Sync

Centraliseer je data in de cloud (SaaS)

Een kopie van je data, veilig weggeschreven in de wolken! Je hoeft je geen zorgen te maken bij schade aan je toestel, noch bij diefstal of brand. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsinformatie staat weggeschreven op externe servers in ons sterk beveiligde datacenter.

Ontdek Cloud Back-up & Sync

Cloud Security & Monitoring

Werk veiliger in de cloud (MaaS)

Je bedrijfsgegevens worden proactief gescand alvorens je ze opent, en je e-mails worden gecheckt op spam alvorens ze worden gedownload. De grootste risico’s zijn zo al proactief verholpen. Verdacht netwerkverkeer? Dat wordt onmiddellijk aan ons gesignaleerd!

Stel je vraag


Cloud Apps

Verhuis je software naar de cloud (SaaS)

Je applicatie is niet compatibel met je nieuwe PC? Of het risico om je boekhouding lokaal op te slaan is te groot? Blijf werken met je vertrouwde software, maar dan in de wolken! Vaarwel compatibiliteitsproblemen! Je cloudomgeving wordt immers optimaal afgestemd op de systeemvereisten.

Stel je vraag

Cloud Desktops

Werk met je vertrouwde bureaublad in de cloud (PaaS)

Je bureaublad wordt ingericht in de cloud. Je kan vanuit ieder toestel inloggen en werken in je vertrouwde omgeving, met je vertrouwde snelkoppelingen, applicaties en gegevens. Je gebruikt de processorkracht van de cloudserver.

Stel je vraag

Cloud Servers

Je volledige server onderbrengen in de cloud (PaaS)

Cloudservers vormen het perfecte alternatief voor dure investeringen in fysieke servers, die weinig flexibiliteit bieden wanneer de groeiplannen veranderen. Bovendien zijn ze niet optimaal voorzien op overmacht zoals brand of diefstal. Een cloudserver is hier het ideale antwoord!

Stel je vraag


Cloud Business Software

Boekhouding & CRM in de cloud

Als ondernemer is een realtime (in)zicht in je boekhouding en financiële KPI’s een absolute must! Niet alleen bouwen wij applicaties op maat, voor je volledige bedrijfsadministratie en boekhouding engageren we ons als Certified Partner van Exact Online.

Ontdek Exact Online

Je hebt een vraag?

En wil ook flexibel, mobiel en veilig (samen) werken?

We brengen je graag in contact met éen van onze experts voor advies op maat van jouw KMO. Wij bezorgen je de mogelijkheden voor een optimale communicatie, ook met je medewerkers, in de cloud.

Kom eens kennismaken!