Gepersonaliseerde werkomgevingen in de cloud

Wil je jouw software en documenten via al je toestellen kunnen raadplegen?
Wil je mobiel kunnen samenwerken met je team, met een optimale bescherming van je data?
En wil je bovendien schaalbare IT zonder zware investeringen?

Werken in de cloud geeft je het antwoord!
Je bedrijfsprocessen verlopen sneller, je kan rekenen op digitale continuïteit en dat tegen een vast tarief per maand.
Jouw IT is 100% gepersonaliseerd en groeit met je bedrijf mee. Ben jij al in de wolken over je IT?

Cloud App

Je softwareprogramma in de cloud

Je applicatie werkt niet op je nieuwe toestel, of je wil het risico om je boekhouding lokaal op te slaan beperken? Werk met je vertrouwde software in de wolken & zeg compatibiliteitsproblemen vaarwel! Je cloudomgeving wordt optimaal afgestemd op de systeemvereisten.

Cloud Desktop

Je vertrouwde bureaublad in de cloud

Je bureaublad wordt ingericht in de cloud. Je kan vanuit ieder toestel inloggen en werken in je vertrouwde omgeving, met je vertrouwde snelkoppelingen, applicaties en gegevens. Je gebruikt de processorkracht van de cloudserver.

Cloud Server

Je servers, toegankelijk via cloud computing

Cloudservers vormen het perfecte alternatief voor dure investeringen in fysieke servers, die weinig flexibiliteit bieden wanneer de groeiplannen veranderen. Bovendien zijn ze niet optimaal voorzien op overmacht zoals brand of diefstal. Een cloudserver is hier het ideale antwoord!Datasync

Bestanden online opslaan en uitwisselen

Een kopie van je data, veilig weggeschreven in de wolken! Je hoeft je geen zorgen te maken bij schade aan je toestel, noch bij diefstal of brand. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsinformatie wordt bewaakt op externe servers in onze sterk beveiligde datacenters in de Benelux.

Cloud Security

Werk veiliger in de cloud (MaaS)

Je bedrijfsgegevens worden proactief gescand alvorens je ze opent, en je e-mails worden gecheckt op spam alvorens ze worden gedownload. De grootste risico’s zijn zo al proactief verholpen. Verdacht netwerkverkeer? Dat wordt onmiddellijk aan ons gesignaleerd!