Gepersonaliseerde werkomgevingen in de cloud

Je bedrijfsprocessen verlopen sneller, je kan rekenen op digitale continuïteit en dat tegen een vast tarief per maand. Jouw IT is 100% gepersonaliseerd en groeit met je bedrijf mee. Ben jij al in de wolken over je IT?

Cloud App

Je applicatie werkt niet op je nieuwe toestel, of je wil het risico om je boekhouding lokaal op te slaan beperken? Werk met je vertrouwde software in de wolken & zeg compatibiliteitsproblemen vaarwel! Je cloudomgeving wordt optimaal afgestemd op de systeemvereisten.

Digidesk

Je bureaublad wordt ingericht in de cloud. Je kan vanuit ieder toestel inloggen en werken in je vertrouwde omgeving, met je vertrouwde snelkoppelingen, applicaties en gegevens. Je gebruikt de processorkracht van de cloudserver.

Cloud Server

Cloudservers vormen het perfecte alternatief voor dure investeringen in fysieke servers, die weinig flexibiliteit bieden wanneer de groeiplannen veranderen. Bovendien zijn ze niet optimaal voorzien op overmacht zoals brand of diefstal. Een cloudserver is hier het ideale antwoord!

Datasync

Een kopie van je data, veilig weggeschreven in de wolken! Je hoeft je geen zorgen te maken bij schade aan je toestel, noch bij diefstal of brand. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsinformatie wordt bewaakt op externe servers in onze sterk beveiligde datacenters in de Benelux.

Cloud Back-up

De data op je toestel wordt op vooraf bepaalde tijdstippen automatisch geback-upt naar het datacenter. Zo worden je gegevens veilig (versleuteld) opgeslagen op cloudservers binnen de Benelux.

Wil jij ook samenwerken?

Wij zijn jouw meedenkende IT partner!