Cloudservers

Werk veilig op een server in de cloud

DPO Danny vertelt

DPO Danny vertelt

Netwerkarchitect & Data Protection Officer

Wist je dat… Wij uitsluitend samenwerken met tier 4 en ISO gecertificeerde datacenters binnen de Benelux? Cybersecurity staat steeds voorop!

Meer weten over cloudservers?

Werken in de cloud

Cloudservers vormen het perfecte alternatief voor grote investeringen in fysieke servers. Deze bieden vaak ook weinig flexibiliteit wanneer je groeiplannen veranderen. Bovendien zijn ze niet optimaal voorzien op overmachtsituaties zoals brand of diefstal. Een cloudserver gaat deze bedreigingen uit de weg en wordt daar bovenop streng beveiligd en gemonitord.

Cloud computing zorgt voor de online opslag van je gegevens en programma’s. Jouw data staat opgeslagen op servers in datacenters, in ons geval steeds binnen de Benelux.

Voordelen van cloudservers

  • Geen eigen investeringen in serverapparatuur;
  • Mobiel werken met je verschillende toestellen;
  • Beschermd tegen overmacht zoals internetpannes, diefstal of brand;
  • Gemakkelijk uitbreidbaar;
  • Centraal beheerd, beveiligd, gemonitord en onderhouden;
  • Back-ups inbegrepen;
  • Serverpark binnen de Benelux;
  • Strenge beveiligingsmaatregelen (GDPR).

Wij werken al jaren succesvol samen met Datalink en zijn zeer tevreden over het aanbod en geleverde diensten.

Dirk

Prosecurity

Cloud Service Provider sinds 2008

Ons bedrijf is actief sinds 2008. We zijn 100% onafhankelijk en hebben zelf geïnvesteerd in cloud server infrastructuur. Databeveiliging zit sinds de oprichting van onze firma in ons DNA. Je kan op ons rekenen! Wij zijn:

 Zeer bereikbaar

Ons team staat voor je klaar tijdens de kantooruren (via telefoon, ons support platform Datacare en de live chat op onze website) maar houdt ook daarbuiten de performantie van de servers in het oog.

Meedenkers

Met welke vraag je ook bij ons binnen stapt, wij vragen door en denken mee. Is een lokale server of cloudserver voor jouw situatie het meest waardevol? Hoeveel back-ups en revisies zijn er nodig? We zoeken het voor je uit.

 Specialisten in het vak!

Onze cloudspecialisten hebben tot vijftien jaar ervaring in het vak. Door certificaties op het gebied van IT security en data protection, ethical hacking en cloud computing mag je er op rekenen dat je de juiste groeipartner onder de arm neemt.