Reken op digitale continuïteit

Een laptop die nog niet is opgewarmd als je koffie alweer koud is, een computer die geïnfecteerd is met ransomware, een printer die altijd hapert wanneer het net niet mag, of shadow IT die in je kmo rondsluipt. Stuk voor stuk vormen ze een rem op de productiviteit in je bedrijf. Vervelend, maar het hoort erbij? Absoluut niet.

Bij Datalink vinden we dat de groei van je bedrijf in geen geval mag samengaan met de groei van je IT-zorgen. Laat staan dat je IT je verdere groei in de weg mag staan. Wij gaan dan ook resoluut voor een slimme digitalisering waarbij kwalitatieve hardware, gebruiksvriendelijke software en performante clouddiensten naadloos op elkaar zijn afgestemd om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. En zo je groei te versnellen. Dankzij een degelijke IT-infrastructuur, aangevuld met proactieve monitoring, houden onze gecertificeerde experts mee een oogje in het zeil. Vanop afstand of ter plaatse. Omdat we van warme koffie houden. Én van digitale gemoedsrust.

Jouw IT? Die nemen we graag van je over! Zo kun jij je met een gerust hart focussen op je core business.

IT als groeiversneller

Ken je ze, de kabels die lopen waar ze niet moeten lopen, de opeengestapelde netwerkapparaten, software die niet meer up-to-date - laat staan veilig - is, de rondslingerende USB-sticks met bedrijfsgevoelige informatie en medewerkers die elk ‘hun’ digitale manier van werken hebben?

Organisaties die organisch gegroeid zijn hebben vaak een IT-infrastructuur die op dezelfde manier mee geëvolueerd is. Of zelfs is blijven stilstaan en dus al lang niet meer voldoet aan de huidige of toekomstige normen. Dat moet en kan ook anders, vinden wij. Wat dacht je van een helder overzicht van je IT én een grondig inzicht in het beveiligingsniveau van jouw netwerk? Zaken die, zeker nu de GDPR van kracht is, een absolute must zijn om gestructureerd en veilig verder te groeien. Het Datalink-implementatieplan op maat van je bedrijf vormt een waardevol kompas om digitale technologie als groeiversneller in te zetten voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar onze aanpak en wat deze voor jouw bedrijf kan betekenen? Chat met onze medewerkers.

Zo gaan we voor IT projecten te werk

Inventariseren

Analyseren

Plannen

Implementeren

Documenteren

Proactief beheren

Start met een IT Audit

Wist je dat een duidelijk zicht op de datastromen en documenten binnen je organisatie cruciaal is om gezond en veilig te groeien?
Dit is immers de eerste stap om je bedrijf te wapenen tegen datalekken. Via onze IT Audit

  • inventariseren we je IT infrastructuur (hardware, software én online diensten);
  • checken we de aanwezige beveiligingsmaatregelen;
  • identificeren we de zwaktes en opportuniteiten in je digitale werking ;
  • formuleren we strategisch digitaliseringsadvies voor jouw business van morgen;
  • lichten we ons advies, inclusief een helder implementatieplan, aan je toe.
  • ben je helemaal voorbereid voor om van je digitale technologie stapsgewijs een groeiversneller te maken.