COMPUTERNETWERKEN


Ben jij al in de wolken over de IT van jouw groeibedrijf?

Bij Datalink vinden we dat de groei van je bedrijf in geen geval mag samengaan met de groei van je IT zorgen.
Een slimme IT infrastructuur die een effectieve meerwaarde oplevert is dan ook een kritische succesfactor.
Slimme digitalisering ontstaat immers wanneer digitaal werken extra rendement en tijdwinst oplevert. En je IT?
Die nemen we graag van je over. Zo kan jij je, met een gerust hart, focussen op je corebusiness en samen met je medewerkers klantgerichter ondernemen.

Jouw Limburgse IT partner


Een laptop die zijn internetverbinding verliest of warm loopt, een computer geïnfecteerd met ransomware, een printer die hapert, of shadow IT die in je kmo rondsluipt. Het zijn enkele frustraties waar je als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Zou het niet zalig zijn om hier geen kostbare tijd meer aan te verliezen en je te kunnen concentreren op wat écht belangrijk is?

Dat kan! 😉 Datalink is dé Limburge IT partner voor jouw kmo. Als gespecialiseerd IT bedrijf te Diepenbeek, ontzorgen wij jouw onderneming door gebruik te maken van innovatieve tools en software nét daar waar jij het wenst of nodig hebt. Zo kunnen we de belangrijkste KPI’s monitoren en de continuïteit van je IT processen van op afstand opvolgen. Bovendien staat bij Datalink de groei van de klant steeds centraal en staat ons team aan experten klaar om jouw kmo met een betrouwbare en discrete aanpak verder te helpen.

Bij Datalink geloven we in het belang van een verbonden IT omgeving waarbij al je apparaten zoals servers, computers, laptops, tablets, smartphones, bewakingscamera’s, netwerkprinters, back-upschijven, toegangscontrole,.. zo goed mogelijk samenwerken. Dankzij deze sterke, gestroomlijnde fundering, die de gehele werking van jouw kmo ondersteunt, kan je op ons bouwen en ondersteunen én stimuleren wij de groei van jouw bedrijf.

Omdat de digitale continuïteit van je bedrijf te verzekeren, informeren we je graag over belangrijke innovaties in het digitale landschap, en gaan we daarnaast continu meedenken over de verdere verbetering van je IT infrastructuur. Dankzij onze passie voor nieuwe media en digitale ontwikkeling blijven we op de hoogte van nieuwe trends en baanbrekende ontwikkelingen in onze sector. Daarnaast monitoren we je computernetwerk actief én proactief zodat we zorgen en bedreigingen elimineren alvorens je zelfs hebt ontdekt dat een interventie nodig is.

De Limburgse IT partner die steeds kort op de bal speelt? Dat is Datalink!

IT tip van Danny

Netwerkarchitect & Data Protection Officer
Wist je dat… een duidelijk zicht op de datastromen binnen je kmo cruciaal is? Dit is immers de eerste stap om je firma te beschermen tegen datalekken omdat je in kaart brengt welke gegevensverwerkingen er plaats vinden én proactief kan onderzoeken waar acties nodig zijn omtrent gegevensbeveiliging.

Chat met mij over jouw IT

Kiezen voor Datalink

Ben jij op zoek naar een meedenkende IT partner, die gebeten is door de trend-microbe,
die de groei van de klant centraal stelt, én de nodige expertise in huis heeft?
Dan willen wij heel graag met jou kennismaken!

Bereikbaar

Ons team staat op elk moment voor je klaar. We nemen geen collectieve vakantie en zijn tijdens onze kantooruren steeds bereikbaar via telefoon en de live chat op onze website. Daarnaast verzorgen we ook daarbuiten permanentie voor dringende oproepen via onze supportmailbox!

Proactief

Onze experts houden de werking van jouw IT constant in het oog. Daardoor kunnen we vaak proactief ingrijpen nog voor je hebt bedacht dat er een actie nodig is. Onze passie voor het vak, inlevingsvermogen en focus op vernieuwing en ontwikkeling maken dat we op scherp staan!

Doorgedreven expertise

Bij Datalink is iedereen een vastberaden expert in zijn of haar vak. Zo hebben we webdesigners, applicatieontwikkelaars, cloud computing specialisten en GDPR experts in huis. Samen streven we als digitale assistenten naar dezelfde missie: jouw kmo digitaal versterken!

Deze bedrijven kozen al voor Datalink

Ik werd door Datalink meer dan één keer verrast! Ik had al veel ondernemers horen zuchten bij het maken van een website…
Eerlijk gezegd, ik nooit! Er werd steeds kort op de bal gespeeld bij vragen, alle communicatie verliep open en soepel. Zalig!

Catherine Hoogmartens, zaakvoerster Tools4yourTalent

2017-10-16T15:34:17+00:00

Catherine Hoogmartens, zaakvoerster Tools4yourTalent

Ik werd door Datalink meer dan één keer verrast! Ik had al veel ondernemers horen zuchten bij het maken van een website… Eerlijk gezegd, ik nooit! Er werd steeds kort op de bal gespeeld bij vragen, alle communicatie verliep open en soepel. Zalig!
Ik was heel aangenaam verrast over de snelheid van Datalink. Ik heb in het verleden al met verschillende bedrijven samengewerkt voor
het opzetten van een website en dat had steeds heel wat voeten in de aarde. Nu verliep alles zeer vlot.
Ik had niet gedacht dat het team op 3 weken tijd een nette website voor ons in elkaar zouden kunnen steken!

Marie Swinnen, verantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie bij Safety4All.

2017-10-16T15:36:28+00:00

Marie Swinnen, verantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie bij Safety4All.

Ik was heel aangenaam verrast over de snelheid van Datalink. Ik heb in het verleden al met verschillende bedrijven samengewerkt voor het opzetten van een website en dat had steeds heel wat voeten in de aarde. Nu verliep alles zeer vlot. Ik had niet gedacht dat het team op 3 weken tijd een nette website voor ons in elkaar zouden kunnen steken!
“Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen. Ze denken in elke fase met je mee
en geven advies dat past bij jouw behoeften. Niets is hen te veel. En ze zijn heel volhardend.”

Tinneke Geukens, Ingentia Advocaten

2017-10-16T15:40:04+00:00

Tinneke Geukens, Ingentia Advocaten

“Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen. Ze denken in elke fase met je mee en geven advies dat past bij jouw behoeften. Niets is hen te veel. En ze zijn heel volhardend.”
"Datalink verzorgt al mijn online wensen. Ik wou een specialere website en zij waren de enigen (!!!)
die zich vastbeten in mijn verhaal. Heel plezant! Ik ben content! Ik kan zelf heel veel aanpassen aan
mijn site www.ballonbaron.be"

Walter Paruys, eigenaar van De Ballonbaron

2017-01-11T15:12:43+00:00

Walter Paruys, eigenaar van De Ballonbaron

"Datalink verzorgt al mijn online wensen. Ik wou een specialere website en zij waren de enigen (!!!) die zich vastbeten in mijn verhaal. Heel plezant! Ik ben content! Ik kan zelf heel veel aanpassen aan mijn site www.ballonbaron.be"
"De positieve vibe die heerst bij Datalink is als klant super om te mogen meemaken.
De aanwezige knowhow en de manier waarop ze wordt overgebracht heb ik zelden of zelfs nooit gezien!"

Dirk Mardaga, zaakvoerder Mardaga Bouwcoördinatie

2017-05-03T15:49:30+00:00

Dirk Mardaga, zaakvoerder Mardaga Bouwcoördinatie

"De positieve vibe die heerst bij Datalink is als klant super om te mogen meemaken. De aanwezige knowhow en de manier waarop ze wordt overgebracht heb ik zelden of zelfs nooit gezien!"
"Bij Datalink spelen ze kort op de bal, hebben ze heel veel expertise en zijn ze eerlijk in hun prijssetting. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun dienstverlening."

Tom Bleus, manager van Sanimalia

2016-04-25T13:57:17+00:00

Tom Bleus, manager van Sanimalia

Dierenkliniek Sanimalia Hasselt
"Bij Datalink spelen ze kort op de bal, hebben ze heel veel expertise en zijn ze eerlijk in hun prijssetting. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun dienstverlening."
"De expertise van Datalink is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn.
Dankzij hen is op IT-vlak the sky the limit voor mijn onderneming."

Bjorn Saro, zaakvoerder Excellent Gietvloeren

2016-04-25T14:04:29+00:00

Bjorn Saro, zaakvoerder Excellent Gietvloeren

Excellent Gietvloeren Genk
"De expertise van Datalink is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn. Dankzij hen is op IT-vlak the sky the limit voor mijn onderneming."
"Bij eender welke IT-vraag, kan ik contact opnemen. Datalink biedt een goede service, handelt snel, en is ambitieus!"

Tine Hechtermans, zaakvoerster van Podologisch Centrum Hechtermans

2016-12-20T11:47:15+00:00

Tine Hechtermans, zaakvoerster van Podologisch Centrum Hechtermans

Podologie Hechtermans
"Bij eender welke IT-vraag, kan ik contact opnemen. Datalink biedt een goede service, handelt snel, en is ambitieus!"

Kom in contact met een Datalink expert, en ontdek welke sterktes, zwaktes,
opportuniteiten en bedreigingen er in je computernetwerk, clouddiensten en website schuilen!

Start hier!