Datasync

Je bestanden veilig opslaan
en delen met je collega’s

Datasync logo blauw
Onze klanten vertellen...

Onze klanten vertellen...

“Vroeger gebruikten we in ons architectenbureau geen cloud-oplossing maar bewaarden we onze data lokaal. Dit was erg risicovol en daarom kozen we voor Datasync. Nu beschikken we altijd over een gegarandeerde back-up.”

Petra Gielen, Meertens-Gielen Architecten

“Onze medewerkers zijn vaak op de baan en vroeger was het niet evident om dan snel een document te raadplegen. Met Datasync is dit geen probleem meer en kunnen we efficiënt werken.”

Heidi Elen, D&H Consulting

Datasync helpt je om slim samen te werken

We werken vandaag voor een groot stuk online. We wisselen informatie en bestanden uit met collega’s via e-mail of chatapplicaties met een veelheid aan ongestructureerde data als gevolg. Of we hebben allemaal onze eigen mappenstructuur met dubbel opgeslagen bestanden. Hebben we uiteindelijk wel de meest recente presentatie mee naar die éne vergadering?

Datasync beantwoordt deze vragen met een geruststellende “ja!”. Je deelt en synchroniseert je bestanden en mappen volgens een vaste structuur, en collega’s kunnen verder werken aan gedeelde documenten. Bestanden uitwisselen wordt zo eenvoudig dat het een ware productiviteitsboost teweegbrengt in je bedrijf.

Dit is Datasync

 

  • Synchronisatie tussen je apparaten (PC, Mac, mobiele toestellen);
  • Veilige en geëncrypteerde opslag;
  • Flexibel samenwerken met je collega’s in de cloud;
  • Back-ups en bestandsrevisies tot 3 maanden;
  • Instelbare toegangsrechten en locatiebeperkingen;
  • Actieve en proactieve monitoring van het netwerkverkeer;
  • Streng beveiligde datacenters binnen de Benelux.
  • 100% onafhankelijk beheer.

Veel gestelde vragen over Datasync

Kan ik zelf vorige versies van bestanden terughalen?

Ja, dat kan! Wanneer we Datasync voor jou configureren, stellen we je de vraag hoeveel revisies je van je bestanden wenst bij te laten houden. Dit stellen we dan op voorhand voor je in. In je applicatie kan je zelf doorheen de vorige versies van je bestanden “bladeren” en eenvoudig een versie recupereren.

Hoe zorgt Datalink ervoor dat Datasync veilig is en blijft?

De servers in de datacenters zijn voor 100% onze eigendom en in eigen beheer. Daardoor kunnen we van op het hoogste niveau proactief en actief het netwerkverkeer en de apparatuur monitoren. We maken ook gebruik van een strikt updatebeleid waardoor de achterliggende technologie up-to-date blijft. De datacenters zijn TIER4 en ISO-gecertificeerd.

Werkt Datalink samen met externe providers?

Nope! Datalink is de enige schakel tussen jou en je bestanden. We zijn geen reseller van externe datasynchronisatiediensten. Deze aanpak garandeert jou een snelle aanpak en werking, maar ook dat je bestanden niet worden doorgegeven aan derden. De datacenters waar we mee samenwerken leveren uitsluitend de infrastructuur (fysieke beveiliging van de datacenters, toegangscontrole, internet, elektriciteit, koeling,…). Wij installeren en beheren onze servers zelf.

De verschillende basisformules van Datasync

Custom formules zijn steeds mogelijk op maat van de noden binnen jouw bedrijf!
Eénmalige opstartkosten: 85 euro. Contract van 12 maanden en jaarlijks verlengbaar
Optioneel: configuratie toestel voor 42,50 euro per toestel. Prijzen exclusief btw.