Digitaal spoedartsenportaal voor Phimed

Digitaal portaal voor Marijke Wellens van Phi Med

Marijke Wellens van Phi Med is de missing link tussen spoedartsen en ziekenhuizen. De dubbele missie van Phi med? Het tekort aan spoedartsen op spoedafdelingen verhelpen én de work-life balance van spoedartsen verbeteren.

Coördinator Marijke Wellens van Phi Med schakelde Datalink in om haar activiteit te digitaliseren. Haar volledige werking verliep via Microsoft Excel-sheets en telefoongesprekken, maar dat bleek erg tijdrovend. Ze was steeds de realtime schakel tussen de spoeddiensten van ziekenhuizen die openstaande shifts hadden, en spoedartsen die samenwerken met Phi Med en ging daarmee zelf bellen om de match te maken. Via een digitale webapplicatie op maat kunnen alle partijen nu zelf online shifts publiceren, shifts aannemen, gewerkte uren indienen en goedkeuren, en kan Marijke haar functie als coördinator ten volle vervullen. Administratie wordt automatisch afgehandeld tot de debitnota’s toe.

Het ultieme doel? Er voor zorgen dat Phi med coördinator Marijke Wellens er ook eens tussen uit zou kunnen zonder zelf telefonisch alle contacten te regelen. Daarom heeft Datalink ingezet op de ontwikkeling van een digitale webapplicatie volledig op maat van de klant. Zo konden alle manuele processen gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden.

Het specialleke:
Met de ontwikkeling van de digitale webapplicatie werd er ook gezorgd voor een automatische synchronisatie van de geaccepteerde shifts met de Microsoft Outlook agenda’s van de artsen. Hiernaast werd ook de automatisatie van debitnota’s op poten gezet.

Wat Marijke vertelt over de samenwerking met Datalink:

“Datalink is een jong en heel enthousiast team van experts. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Je gaat erin mee en komt zo tot vernieuwende inzichten. Het is heel fijn om met zo’n partner samen te werken. Ze zijn echt klantgericht en leveren werk waar ze zelf trots op zijn. Je merkt gewoon aan alles dat ze je willen helpen en iets moois willen maken dat je professionele leven vergemakkelijkt. Hun webapplicatie is niet alleen een meerwaarde voor mij, maar ook voor mijn klanten. Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking!”

Marijke Wellens, coördinator Phi Med

Wil jij ook een digitaal portaal om processen te digitaliseren?

We helpen jouw kmo met slimmer te groeien via doelgerichte webapplicaties.

Vraag je offerte nu aan!