Het digitaal DNA van je kmo onder de loep

Is jouw bedrijfsinformatie -en communicatie slim met elkaar verbonden of werken apparaten en diensten elkaar eerder tegen? Welke opportuniteiten kan je strategisch benutten om IT weer in te zetten als groeiversneller? Kom in contact met de Datalink adviseurs, en ontdek welke sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen er in je computernetwerk, clouddiensten en digitale communicatiekanalen schuilen!

Ik wil strategisch advies inwinnen

Het Digitaal Groeiplan van Datalink start vanuit een grondige analyse

Eerst voeren we een technische audit uit van je interne computernetwerk, de aanwezige clouddiensten en gebruikte digitale communicatiekanalen. Afhankelijk van de situatie, gebeurt deze analyse bij jou ter plaatse, op afstand of een combinatie van de twee.

We stellen een uitgeschreven analyse op met de belangrijkste sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen die we in je IT infrastructuur en internetdiensten detecteerden. Hierbij stellen wij een discrete aanpak centraal en hebben wij als doel jou optimaal te helpen en informeren.

Dan gaan we onze digitale groeianalyse uitwerken in een uitgeschreven advies, waarbij we het samen bespreken en een concreet actieplan overlopen om IT effectiever in te zetten voor de groei van je bedrijf. We maken een voorstel op om de pain points snel en accuraat aan te pakken zodat jij je kan focussen op het versterken van je marktpositie.

Haal de expertise van Datalink in huis en ontdek hoe IT voor jouw organisatie een groeiversneller kan zijn.

Vraag hier je offerte aan voor een Digitale Groeianalyse / IT Audit

Bedrijfsnaam *

Jouw naam en voornaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Domeinnaam

Hoeveel medewerkers telt je bedrijf? *

Werk je momenteel in de cloud? Zoja, welke cloudtoepassingen gebruik je?

Indien je extra info of een concrete vraag wenst mee te sturen, kan dat hier :