Moderne website voor ADS+, freelance administratieve dienst voor bouwbedrijven

Frisse nieuwe website voor ADS+ uit Leopoldsburg

Zaakvoerder Wivine Schols van freelance administratieve dienst voor bedrijven uit de bouwsector schakelde Datalink in voor het bouwen van een nieuwe en gebruiksvriendelijke website.

ADS+ helpt bedrijven, voornamelijk in de bouwsector, met hun administratieve diensten. Zo kan het team ingeschakeld worden voor administratieve taken, en debiteurenbeheer of als secretariaat. Hun plus is de veiligheid op en rond de werf. Op een constructieve manier zorgen Wivine en Yanco ervoor dat de werkrelatie tussen onderaannemer en opdrachtgever of werknemer en werkgever voluit geoptimaliseerd wordt. Door online platforms aan te bieden waar de nodige diensten of documenten aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zorgen ze ervoor dat bedrijfsleiders van bouwbedrijven op beide oren kunnen slapen omdat alles in orde is betreffende de administratieve afhandeling van de wettelijke documenten.

Bij een gestroomlijnde en efficiënte werkwijze hoort natuurlijk ook een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website! Datalink ging daarom aan de slag om het aanbod van ADS+ zo optimaal mogelijk weer te geven. Bovendien werd de website gebouwd gebaseerd op het CRM-systeem Sesame dat Datalink zelf ontwikkelde. Zo werd er in de backend enkel voorzien waar de klant nood aan had zodat ze zelf aan de slag kunnen in de website en bijvoorbeeld webteksten kunnen aanpassen of blogberichten kunnen toevoegen.

Het specialleke
Naast een website op maat, kreeg het team van ADS+ er ook een virtueel teamlid bij! Datalink ontwikkelde een mascotte die perfect in lijn ligt met de huisstijl en de nieuwe website van ADS+. De mascotte zorgt voor een duidelijke link met de bouwsector en kan ook op social media ingezet worden om herkenning te creëren.

Nieuwe website voor Wivine_ADS+

Wat Wivine vertelt over de samenwerking met Datalink:

“Tijdens de ontmoeting met Karen was er onmiddellijk een klik en hadden we het gevoel dat onze website in goede handen was. Ook hebben we Datalink ingeschakeld voor IT en Cloud. We zijn heel tevreden over de dienstverlening van Datalink. Hoewel Datalink wordt aangestuurd door zaakvoerders Karen en Danny, denkt het hele team met je mee en staan ze steeds voor je klaar. Je bent hier absoluut geen nummertje. Datalink omschrijven in 5 woorden? Meedenkend, vertrouwend, hulpvaardig, positief en samenwerkend!”

Wivine Schols, zaakvoerder van ADS+

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

Contacteer onze web-experts