Jouw IT onder de loep

Is jouw bedrijfsinformatie -en communicatie slim met elkaar verbonden of werken apparaten en diensten elkaar eerder tegen? Kom in contact met een Datalink expert, en ontdek welke sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen er in je computernetwerk, clouddiensten en website schuilen!

Ik wil een gratis IT check-up aanvragen

De Datalink IT check-up is een digitale groeianalyse van jouw KMO

Eerst voeren we een technische doorlichting van je interne computernetwerk, aanwezige clouddiensten en digitale communicatiekanalen uit. Afhankelijk van de situatie, gebeurt deze analyse bij jou ter plaatse, op afstand of een combinatie van de twee.

We stellen een beknopte IT SWOT-analyse op met de belangrijkste sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen die we in je IT infrastructuur en internetdiensten detecteerden. Hierbij stellen wij een discrete aanpak centraal en hebben wij als doel jou optimaal te helpen en informeren.

Dan gaan we onze digitale groeianalyse samen bespreken, en sluiten we af met een concreet actieplan om IT effectiever in te zetten voor de groei van je bedrijf. We maken een voorstel op om de pain points snel en accuraat aan te pakken zodat jij je kan focussen op het versterken van je marktpositie.

Maak kennis met de expertise van Datalink via onze gratis IT check-up!

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Domeinnaam

Werk je momenteel in de cloud? Zoja, welke cloudtoepassingen gebruik je?

Hoeveel medewerkers telt je bedrijf? *

Indien je extra info wenst mee te sturen, kan dat hier :