IT Infrastructuur

Jouw digitale werkomgeving

Bij Datalink gaan we voor slimme digitalisering met behulp van kwalitatieve hardware en de proactieve monitoring ervan. We besteden ook bijzonder veel aandacht aan de beveiliging van je IT infrastructuur.

Cloudservers

Je servers in de cloud

Cloudservers vormen het perfecte alternatief voor investeringen in fysieke servers die vaak te weinig flexibiliteit bieden wanneer je groeiplannen veranderen. Cloudservers bieden bescherming tegen overmacht zoals diefstal, brand of een menselijke fout.

Cloud Desktops

Je bureaublad in de cloud

Je bureaublad wordt ingericht in de cloud. Je kan vanuit je werktoestel inloggen en werken in je vertrouwde werkomgeving, met je snelkoppelingen, applicaties en gegevens. Je gebruikt de processorkracht van de cloudserver.

Cloud Apps

Je software in de cloud

Je software is niet compatibel met je werktoestel, of je wilt liever niet lokaal werken met kritieke software zoals je boekhoudpakket? Met een Cloud App wordt de cloudomgeving afgestemd op de systeemvereisten van je software.

Cloud Back-ups

Je data, veilig in de cloud

Cloud Back-up is een dienst die de data op je computer(s) op vooraf bepaalde tijdstippen automatisch back-upt naar het datacenter. Je gegevens worden veilig (versleuteld) opgeslagen in datacenters binnen de Benelux.

Datasync

Data via de cloud uitwisselen

Datasync helpt je om gegevens makkelijk uit te wisselen tussen verschillende toestellen en/of collega's. Je data wordt geupload en veilig geback-upt in het datacenter, en via synchronisatie gedeeld tussen gebruikers.