Ben je op zoek naar een enthousiaste IT-partner?

We denken strategisch met je mee en zorgen ervoor dat de IT-infrastructuur van je kmo van vandaag veilig klaarstaat voor je business van morgen.

 

IT Infrastructuur

Bij Datalink gaan we voor slimme digitalisering met behulp van kwalitatieve hardware en de proactieve monitoring ervan. We besteden ook bijzonder veel aandacht aan de beveiliging van je IT infrastructuur.

Cloud Servers

Cloud Servers vormen het perfecte alternatief voor investeringen in fysieke servers die flexibiliteit tekort schieten wanneer je groeiplannen veranderen. Cloud Servers bieden bescherming tegen overmacht zoals diefstal of brand.

Cloud Desktops – Digidesks

Je bureaublad wordt ingericht in de cloud. Je kan vanuit je werktoestel inloggen en werken in je vertrouwde werkomgeving, met je snelkoppelingen, applicaties en gegevens. Je gebruikt de processorkracht van de cloudserver.

Cloud Apps

Je software is niet compatibel met je werktoestel, of je wilt liever niet lokaal werken met kritieke software zoals je boekhoudpakket? Met een Cloud App wordt de cloudomgeving afgestemd op de systeemvereisten van je software.

Cloud Back-ups

Cloud Back-up is een dienst die de data op je computer(s) op vooraf bepaalde tijdstippen automatisch back-upt naar het datacenter. Je gegevens worden veilig (versleuteld) opgeslagen in datacenters binnen de Benelux.

Datasync

Datasync helpt je om gegevens makkelijk uit te wisselen tussen verschillende toestellen en/of collega’s. Je data wordt geupload en veilig geback-upt in het datacenter, en via synchronisatie gedeeld tussen gebruikers.

Wil je samenwerken met een meedenkende IT partner?

We helpen je om van digitale technologie een groeiversneller te maken!