WEBSITE VOOR GAST-VRIJ


Website voor de vakantiewoningen van Geert Goffin

Geert Goffin is de gastvrouw van Villa ZussEnzo, StroEnzo en VillaEnzo, drie unieke vakantiebelevingen waarmee ze gasten een ‘Voel je thuis op vakantie’-beleving bezorgt. De vakantiewoningen in de regio Haspengouwen zijn gezellig, huiselijk en stoer ingericht en dat dankzij het geweldige decoratietalent van Geert. Ze klopte bij Datalink aan met haar unieke concept en mooie huisstijl in de hand. Het was tijd voor de digitale vertaalslag van het warme concept naar een professionele website. Team Datalink ging aan de slag om de kenmerkende huisstijl door te trekken naar haar website. Zo klopte het plaatje helemaal!

Het specialleke
Naast de overkoepelende bedrijfswebsite werden er ook mini-sites voorzien voor de verschillende logeeradressen en hier was Geert erg enthousiast over: “Ik ben superblij met de mini-sites voor mijn vakantiewoningen. Wouter heeft hiervoor een prachtig sjabloon gecreëerd. Geen enkel toeristisch boekingsplatform biedt zo’n mooie tool aan!”

Bekijk de website hier

Wat Geert vertelt over de samenwerking met Datalink:

“Ik vind dat Datalink enorm creatief en professioneel aan de slag is gegaan met mijn huisstijl, de websitestructuur en briefinggesprekken. Ze hebben echt de look-and-feel mee bepaald, en goed begrepen hoe ik de website voor ogen had. Ook is het leuk dat er tot in de kleinste details knipoogjes zijn aangebracht naar mijn huisstijl. Bovendien werkt hun enthousiasme en inlevingsvermogen echt stimulerend. De mensen van Datalink zijn ook supergeduldig; ik kon blijven doorgaan en heb nooit het gevoel gehad dat het teveel voor hen was.”

Geert Goffin, oprichtster gast-vrij

Bekijk nog meer digitale realisaties:

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

We verbinden jouw groeibedrijf met de digitale wereld via websites die meer conversies genereren.

Vraag je offerte nu aan!