Je wilt een bedrijfswebsite met een ongezien snel content management system of beheerderspaneel?

Sesame, supersnel en veilig CMS voor kmo’s

Sesame: het CMS van de toekomst

Supersnel. Inzichtelijk. Gebruiksvriendelijk.


Ben jij de rompslomp en snelheidsbeperkingen van Content Management Systemen zoals Drupal en WordPress beu en ben je op zoek naar een CMS dat je écht biedt wat jij nodig hebt? Dan is Sesame het CMS-systeem voor jouw bedrijfswebsite!

Lichtgewicht CMS

Vandaag de dag bestaan er verschillende Content Management Systemen (CMS’en) waarvan WordPress en Drupal de bekendste voorbeelden zijn. Na 10 jaar ervaring in websiteontwikkeling kennen we deze systemen vanbinnen én vanbuiten. De webarchitecten en ontwikkelaars van Team Datalink merkten dat ze het vaak graag anders zouden aanpakken of andere mogelijkheden en toepassingen voorop zouden stellen bij het ontwikkelen van websites voor Limburgse kmo’s.  Zo ontstond het idee om een eigen lichtgewicht CMS te ontwikkelen met veel minder intensieve onderhoudsbehoeften.

Sesam, open u!

Ali Baba en de veertig rovers die op zoek gaan naar een schat die veilig verborgen ligt in een grot? Dat verhaal kent iedereen. Maar wat is de schat die Team Datalink met man en macht beschermt? Dat is alle webcontent van onze klanten natuurlijk!  Daarom hebben we deze kostbare gegevens optimaal opgeborgen in onze grot; ons superveilig lichtgewicht CMS-systeem ‘Sesame’.

Cloud tip van Karen

Webarchitect

Wist je dat veelvuldig gebruik van plug-ins in je website nefaste gevolgen kan hebben? Zo tasten plug-ins de snelheid van je website aan, hebben ze zeer intensief controles en onderhoud nodig en verhogen ze veiligheidsrisico’s.

Stel mij je vragen over je website

Waarom kiezen voor Sesame als CMS-systeem voor je bedrijfswebsite?

Toptechnologie

Sesame doet beroep op actuele webtechnologieën waardoor het CMS gebruiksvriendelijk en wendbaar aanvoelt. Via maatwerk kunnen we het volledig aanpassen aan jouw website, tijdens maar ook na de ontwikkeling bij uitbreidingen. Het is onze bedoeling dat Sesame flexibel meegroeit met jouw online business en nieuwe trends vlotjes verwelkomt in periodieke updates. Zo blijft jouw website vandaag klaar voor de digitale wereld van morgen.

Veilig en onderhoudsvriendelijk

Sesame wordt optimaal beveiligd en vereist veel minder onderhoud dan de klassieke CMS-systemen. We hebben de beveiliging en de broncode volledig onafhankelijk in eigen handen in een afgeschermde ontwikkelingsomgeving. Bovendien bouwen we alle onderdelen (vergelijkbaar met plug-ins) zelf en garanderen we zo steeds perfecte compatibiliteit en voorkomen we overbodige code.

Supersnel

Sesame wordt zo ontwikkeld dat de back-end broncode van het CMS niet direct samenhangt met de front-end gebruikservaring. Sesame moet dus niet volledig inladen samen met de webpagina’s. Daarnaast zorgen we er tijdens de ontwikkeling van je website voor dat alle media zo goed mogelijk weergegeven wordt met zo weinig mogelijk bandbreedteverbruik. Hierdoor zorgen we ervoor dat Sesame bijna sneller dan het internet is. 😉

SEO-, en gebruiksvriendelijk

Om optimaal gevonden te worden door surfers én zoekmachines is SEO onmisbaar. Daarom kan je in Sesame SEO-gegevens aan pagina’s en pagina-elementen toevoegen alsook een focustrefwoord ingeven en aanpassen. Bovendien legden we een enorme focus op gebruiksvriendelijkheid waardoor je extra gemotiveerd bent om mee te werken aan de inhoud van je website.

De voordelen van Sesame voor jouw kmo?


We vatten nog even samen waarom Sesame hét CMS is voor jouw bedrijfswebsite!

  • Sesame is een schaalbaar CMS dat meegroeit met jouw digitale business.
  • Het CMS vereist een pak minder onderhoud dan klassieke systemen en is hierdoor veiliger.
  • Sesame is bijna sneller dan het internet.
  • Dankzij de vele SEO voorbereidingen wordt je website gemakkelijker gevonden door surfers én zoekmachines.
  • Sesame werkt enkel met de nieuwste technologieën.
  • Je bespaart kosten, want je betaalt enkel voor het noodzakelijke onderhoud dat minder frequent is.
  • Je bespaart tijd, want je werkt enkel met de tools die jij écht nodig hebt.

Ook voor deze toppers mogen we de website verzorgen

“Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen. Ze denken in elke fase met je mee
en geven advies dat past bij jouw behoeften. Niets is hen te veel. En ze zijn heel volhardend.”

Tinneke Geukens, advocaat-vennoot bij Ingentia Advocaten

2017-10-16T15:40:04+01:00

Tinneke Geukens, advocaat-vennoot bij Ingentia Advocaten

“Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen. Ze denken in elke fase met je mee en geven advies dat past bij jouw behoeften. Niets is hen te veel. En ze zijn heel volhardend.”
"Bij Datalink spelen ze kort op de bal, hebben ze heel veel expertise en zijn ze eerlijk in hun prijssetting. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun dienstverlening."

Tom Bleus, manager van Dierenkliniek Sanimalia

2016-04-25T13:57:17+01:00

Tom Bleus, manager van Dierenkliniek Sanimalia

Dierenkliniek Sanimalia Hasselt
"Bij Datalink spelen ze kort op de bal, hebben ze heel veel expertise en zijn ze eerlijk in hun prijssetting. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun dienstverlening."
"De expertise van Datalink is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn.
Dankzij hen is op IT-vlak the sky the limit voor mijn onderneming."

Bjorn Saro, zaakvoerder van bouwbedrijf Excellent Gietvloeren

2016-04-25T14:04:29+01:00

Bjorn Saro, zaakvoerder van bouwbedrijf Excellent Gietvloeren

Excellent Gietvloeren Genk
"De expertise van Datalink is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn. Dankzij hen is op IT-vlak the sky the limit voor mijn onderneming."

Interesse in een innovatief én gebruiksvriendelijk CMS-systeem voor jouw kmo-website? Contacteer de webhelden van Datalink voor een offerte op maat!

Start hier!