Aanbevolen tools

Van je digitale tools groeiversnellers maken!

Daar streven we naar!

Net daarom hebben we voor jou een aantal handige tools uitgezocht die je kunnen helpen om processen te versnellen en automatiseren.

Bij iedere tool vind je een woordje uitleg terug. Neem gerust contact op met ons team bij vragen. We bieden ook videocalls en/of kickstart workshops aan om er optimaal mee aan de slag te gaan.

Veel succes!

“Datalink is écht een aanrader. Het team heeft me al een paar keer supersnel uit de nood geholpen. Steeds accuraat én zonder het gevoel te hebben dat je als klant een nummer bent. 1 adres en dat meen ik echt! Van harte dank team Datalink!“

Caroline

International Certified Coach deVIjfklaver

E-mailadressen beheren, mailings uitsturen én resultaten meten was nog nooit zo overzichtelijk. MailChimp is je tool voor e-mailmarketing.

Nooit meer wachtwoorden vergeten? Dat kan met een online wachtwoordenkluis. Met mobiele app én plugin voor je browser. Su-per-handig.

Met Mollie kan je makkelijk online betalingen aanvaarden via courante betaalmethoden. Geen abonnement, enkel een transactiefee.

Maak mooie ontwerpen voor je sociale media posts, je nieuwsbrieven en andere online of offline marketing. Photoshopkennis niet vereist 😉

E-mailadressen beheren, mailings uitsturen én resultaten meten was nog nooit zo overzichtelijk. MailChimp is je tool voor e-mailmarketing.

Documenteer, publiceer en deel werkinstructies met je team om de kwaliteit van je processen te bewaken. Bouw de online kennisbank van je bedrijf.

Heb je hulp nodig bij je keuze?

We helpen je graag om de meest geschikte digitale tools te kiezen!

Neem contact op met ons team