Unified Threat Management voor dierenkliniek Sanimalia

Sanimalia is een gespecialiseerde dierenkliniek waar zeven dierenartsen en zeven assistent-dierenartsen 24/7 klaarstaan om gezelschapsdieren de beste zorg te geven. IT maakt een essentieel onderdeel uit van de werking van Sanimalia. Tot voor kort stapelden de back-up- en serverproblemen zich op en de dienstverlening van hun provider kon beter. Dus koos manager Tom Bleus voor een samenwerking met Datalink. Het resultaat? Een snellere, stabielere en veiligere digitale werking.

Tom Bleus: “We hadden al een tijdje te kampen met IT-problemen. Ons netwerk was traag, de back-uproutine was niet optimaal en we hadden last van spam. Onze toenmalige IT-partner speelde niet vlot op onze problemen in en daarom ging ik op zoek naar vers IT-bloed. Ik nodigde drie potentiële partners uit en koos voor Datalink omdat ze echt meedenken en oplossingsgericht en budgetvriendelijk werken. Bovendien sprak iedereen die al met hen had samengewerkt heel lovend over hen.

Datalink heeft onze volledige server vervangen en ons back-up- en besturingssysteem geüpgraded. Ze hebben ook innovatieve UTM-software geïnstalleerd waardoor virussen proactief worden opgemerkt en verwijderd en bezochte websites en ingegeven zoekopdrachten worden geregistreerd. Dat leidt tot efficiëntieverhoging. Het gevolg? De digitale werking van onze dierenkliniek is nu vlotter dan ooit en de veiligheid van onze data is gegarandeerd. Tot nog toe kan ik alleen maar positief zijn over onze samenwerking met Datalink. Ze spelen kort op de bal, hebben heel veel expertise en zijn eerlijk in hun prijssetting. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun dienstverlening.”

Wil je ook de digitale werking van je bedrijf verzekeren?