Je wilt bedrijfsprocessen digitaliseren voor je medewerkers, klanten of sector?

Wij bouwen webapplicaties die ambitieuze merken digitaal versterken

Je wilt een webapplicatie laten maken?


Daar helpen wij jou graag mee verder! Wij zorgen er als webontwikkelaar voor dat jouw business slim én strategisch kan groeien met behulp van de digitale wereld. Dat doen we door met je mee te denken en een digitaal groeiplan uit te werken over jouw business van morgen. We bouwen sterke fundamenten die beroep doen op actuele technologie en een goede beveiliging bevatten. Zo zorgen we ervoor dat de webapplicatie in staat is om schaalbaar mee te groeien met jouw kmo en de gebruikers van het platform. We zijn jouw web-partner die heel goed begrijpt dat jij je als ondernemer wilt focussen op wat voor jou écht belangrijk is, en dat is ondernemen. Processen die gedigitaliseerd kunnen worden, nemen wij graag ter harte.

Hoe pakken we dit aan? Na de groeianalyse en het stategisch advies volgt de ontwikkeling, fase per fase in verschillende zogenaamde ‘sprints’. Tussentijds worden er feedbackmomenten voorzien waardoor de ontwikkeling van je digitaal platform een echt groeitraject wordt. Op een bepaald moment kan je ‘live’ met ons achter de schermen meevolgen. Op het einde voorzien we een officiële lancering met waar nodig gebruikersopleiding, handleidingen en eventueel een mediapakket om het platform kenbaar te maken.

Ook na de lancering van je webapplicatie staan we voor je klaar wanneer het gebruik ervan groeit. En wanneer de noden van je doelgroep evolueren, helpen wij je om jouw digitaal verhaal weer naar the next level te tillen.

Web tip van Karen

Webarchitect

Design, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn niet de enige elementen waar je bij het bouwen van een webapplicatie aan moet denken. Het is ook van cruciaal belang ervoor te zorgen dat je webapplicatie steeds veilig en beschermd is.

Zullen we er even over chatten?

Zo gaan we te werk

Digitaal
Groeiplan

Wireframes

Ontwikkeling in sprints

Lancering!

Opleiding en documentatie

Continue evolutie

Heb je interesse om samen met Datalink een superefficiënte webapplicatie op maat te bouwen?

Je hebt een tof idee maar je weet niet hoe je dit concreet uit kan werken?
Je worstelt met een uitdaging waar je een digitale oplossing voor wilt creëren?
Je wilt efficiënter werken door manuele processen te digitaliseren?
Je bent op zoek naar een meedenkende partner voor het ontwikkelen van jouw portaal voor klanten, medewerkers of zelfs je hele sector?

Als Limburgs webontwikkelingsbedrijf hebben we meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van webapplicaties en websites voor kmo’s, vrije beroepers en vzw’s uit Limburg en Antwerpen. Door de gecombineerde expertise van de webexperts in ons team, zorgen we voor doeltreffende, 100% op maat gemaakte webapplicaties die een efficiënte gebruikservaring bieden en kunnen meegroeien met je bedrijf. Onze webarchitect, webdesigners, software-ontwikkelaars én data protection officer slaan voor jou de handen in elkaar!

Ben je er klaar voor om het potentieel van de digitale wereld o p een effectieve manier in te zetten? Laat ons dan jouw web-partner zijn!

We zijn fier dat we voor fantastische groeibedrijven mogen werken. Benieuwd naar ons werk?