Je wilt een website, 100% op maat, professioneel én functioneel, ontwikkeld voor jouw business van morgen?

Wij bouwen websites die ambitieuze merken digitaal versterken

Je wilt een website laten maken?


Daar helpen wij jou graag mee verder! Hoe doen we dat? Wel, een website bouw je niet in één, twee, drie. We starten met een strategische denkoefening die ons in staat stelt om een website te maken die tot in de puntjes afgestemd is op jouw zakelijke ambities.

We werken samen je digitaal groeiplan uit. Vervolgens worden zoekmachinevriendelijke websiteteksten geschreven. Jouw expertkennis linken we aan onze technische SEO-skills om zo te komen tot websiteteksten die werken. We ontwerpen een unieke vormgeving die afgestemd is op jouw huisstijl. Een gebruiksvriendelijke, heldere surfervaring staat hierbij voorop. Je website wordt aangevuld met praktische tools zoals een beheerderspaneel, nieuwsbriefsoftware, en eventueel zelfs jouw CRM-, of ERP-pakket met een API. Via doorgedreven check-ups komen we uiteindelijk tot een nieuw digitaal pareltje, klaar om met de wereld te delen!

Bij Datalink gaan we graag op ontdekking in de digitale wereld. Linkie, jouw digitale gids presenteert je ook na de lancering van jouw website geregeld toffe mogelijkheden voor je online marketing en communicatie, stuurt je inzichtelijke gebruikersrapporten én inspireert je met blog-topics. Leuk plan?

Web tip van Karen

Webarchitect

Think before you act! Start nooit onbezonnen aan een website maar zet eerst een strategie uit met een duidelijke doelstelling en een herkenbaar verhaal voor je potentiële klant.

Zullen we er even over chatten?

Zo gaan we te werk

Groeiplan

Copywriting

Vormgeving

Ontwikkeling

Lancering!

Linkie, jouw
digitale gids

Heb je interesse om samen met Datalink van jouw website een pareltje te maken?

Dan willen wij jou graag ontmoeten! Klik even door naar ons webformulier, of druk op onze chat-knop en je komt snel in contact met team Datalink. We kijken er naar uit van je te horen!

Wil je Datalink al een beetje leren kennen? Wel, als Limburgs webdesignbedrijf hebben we meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van websites voor kmo’s, vrije beroepers en vzw’s uit Limburg en Antwerpen. Door de gecombineerde expertise van de webexperts in ons team, zorgen we voor knappe, moderne websites die een heldere surfervaring bieden en kunnen meegroeien met je bedrijf. Onze webarchitect, SEO copywriter, webdesigners, software-ontwikkelaars én data protection officer slaan voor jou de handen in elkaar!

Wist je dat we ook een IT-afdeling hebben? Onze DPO-netwerkarchitect helpt je samen met onze support engineers om van IT een groeiversneller te maken.

We zijn fier dat we voor fantastische groeibedrijven mogen werken.