Website voor Bjorn Saro van Excellent Gietvloeren

Excellent Gietvloeren is dé Belgische trendsetter in exclusieve designgietvloeren. Het bedrijf is gespecialiseerd in de plaatsing van hoogwaardige gietvloeren voor de particuliere en professionele sector. Bjorn Saro, zaakvoerder van Excellent Gietvloeren, hecht veel belang aan kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Dit vond hij bij Datalink.

Bjorn Saro klopte al van bij de oprichting van Datalink aan om de handen in elkaar te slaan om op digitaal niveau mee te denken over strategische innovatie. Een efficiënte en verbonden IT-omgeving voor showroom Floorlab was de eerste fase, een sprekende website de tweede. Bij Excellent Gietvloeren zijn kwaliteit, afwerking en klantgerichtheid zeer belangrijk. Bjorn Saro wilde dat ook de bedrijfswebsite van Excellent Gietvloeren deze waarden uitstraalde. Daarnaast moet de website flexibel zijn om mee te groeien met het bedrijf.

Hun expertise is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn.

 

Het resultaat? Een gloednieuwe website, gebaseerd op de meest actuele trends en voorzien van een aantal special features. Datalink ging aan de slag om de website te voorzien van het nodige beeldmateriaal zodat de toonaangevende realisaties duidelijk in de spotlight kwamen te staan.

Ook integreerde Datalink een eenvoudig offerteformulier, een digitaal tevredenheidsonderzoek en zelfs een live-chat waarmee onmiddellijk kan communiceren met de medewerkers van Excellent Gietvloeren. De website kreeg een strakke, eenvoudige look die makkelijk te navigeren is.

Het specialleke

Naast een website waarin de expertise en toonaangevende realisaties centraal staan, bouwde Datalink ook een achterliggend teamplatform voor Bjorn Saro van Excellent Gietvloeren.

Bekijk het strakke websiteconcept van Excellent Gietvloeren.

Wat Bjorn vertelt over de samenwerking met Datalink:

 

“Ik ben een klant van het eerste uur en werk al tien jaar samen met Datalink. Karen en Danny zijn gedreven ondernemers met een jong team, maar dat is voor mij geen probleem. Integendeel. Hun expertise is ongeëvenaard en ze hebben meer knowhow dan sommigen van hun concurrenten die al meer dan 30 jaar actief zijn. In al die jaren is mijn vertrouwen alleen maar gegroeid. Ik stel vooral hun persoonlijke betrokkenheid, hun doelgericht denken en hun snelheid van handelen erg op prijs. Je hebt als klant echt het gevoel dat je de aandacht krijgt die je verdient. Daarnaast zijn Karen en Danny eerlijke ondernemers. Ze kennen hun vak, zijn dynamisch en flexibel. Dankzij hen is op IT-, cloud-, en websitegebied the sky the limit voor mijn onderneming.”

Bjorn Saro, zaakvoerder Excellent Gietvloeren

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

Contacteer onze web-experts