Website voor Planning en Advies Mapra

Ellen Maris, zaakvoerder van MaPra, zorgt ervoor dat haar klanten hun vermogen gerust kunnen opbouwen, optimaliseren en overdragen. Met haar jarenlange ervaring als financiële planner en vermogensplanner geeft ze financiële, fiscale en juridische begeleiding & advies om bezittingen te beschermen en onaangename verrassingen te vermijden. Hierbij werkt ze nauw samen met andere experts (zoals boekhouders, advocaten, notarissen …) zodat haar cliënten helemaal voorbereid zijn wanneer er zich iets voordoet in hun leven. Zo kunnen zij zich focussen op wat dan echt belangrijk is, terwijl ze toch gericht kunnen handelen.

Ellen werkte 10 jaar lang zonder enige publiciteit. Haar klanten vonden hun weg naar haar via mond tot mond reclame. Ze merkte echter dat ze steeds vaker de vraag kreeg “Wat doe je nu juist?”. Een website met duidelijke informatie werd voor Mapra dus een must. De uitdaging? Discreet aanwezig zijn en de nodige uitleg geven over waar MaPra nu net voor staat en waarvoor je bij Ellen terecht kan.

Datalink zorgde daarom voor een duidelijke, overzichtelijke website die volledig in lijn ligt met de huisstijl van MaPra. Klanten ontdekken op de homepagina welke doelgroepen Ellen verder helpt alsook met welke diensten. Verder in de website wordt deze informatie uitgediept.

“Wat me bijblijft van Datalink? Hun enthousiasme, het actief luisteren en de correctheid en vlotte opvolging van het team.”

 

Het specialleke?

De categorie ‘Frequently Asked Questions’ in het menu is een leuke en handige tool om kennis te maken met de dienstverlening van Mapra en direct een antwoord op je vragen te vinden. Dankzij de uitklapbare structuur behoud je een duidelijk overzicht en kan je snel de nodige informatie terugvinden.

Bekijk hier de website van Planning & Advies MaPra.

Dit vertelt Ellen over haar samenwerking met Datalink:

“Na 10 jaar gewerkt te hebben zonder publiciteit kreeg ik steeds vaker de vraag wat MaPra nu juist deed. Ik realiseerde me dat een website ook voor mijn onderneming noodzakelijk was geworden. Ik had al veel gehoord over Datalink en tijdens het eerste gesprek overtuigde Karen me met haar enthousiasme en haar kennis van zaken. Ze kan goed actief luisteren en meedenken. Wat me is bijgebleven aan deze samenwerking?  De correctheid, de vlotte opvolging en het meedenkende team. Een samenwerking met Datalink is een echte aanrader! Ik heb nu een website die bij me past en waar ik veel positieve reacties op gekregen heb alsook op korte termijn al nieuwe klanten.”

Ellen Maris, zaakvoerder van Planning en Advies MaPra

Wil jij net zoals Ellen een website die jouw merk versterkt?

Contacteer onze web-experts