Website voor Frederic Steegmans van Steegmans Construct

Frederic Steegmans is de zaakvoerder van Steegmans Construct uit Diepenbeek; een bouwbedrijf in volle groei dat zich heeft gespecialiseerd in hellende daken, platte daken, zonnepanelen, gevelbekleding, uitbreiding aanbouw en staal/houtconstructies.

Door persoonlijke ervaringen uit het verleden was ik vrij sceptisch tegenover webontwikkelaars, maar ik heb mijn mening al snel herzien!

 

Zijn uitdaging om de professionaliteit en hoge afwerkingsgraad van het werk van zijn onderneming digitaal uit te dragen, legde Frederic neer bij Team Datalink. Hij wilde af van de typische dertien in één dozijn mentaliteit van de klant door aan te tonen dat Steegmans Construct uniek is in zijn werking en omgang met de klant. Er werd daarom gewerkt met foto’s en video’s om bezoekers te inspireren en de dynamiek, het oog voor detail alsook de klantvriendelijke werkwijze uit te lichten. Planning en calculator Wouter werkt sinds de oplevering nauw samen met team Datalink voor de inhoudelijke uitbreiding van de website.

Het ‘specialleke’

Om offerteaanvragen efficiënt te ‘kanaliseren’ en leads optimaal op te volgen, werd er een offerteformulier met geautomatiseerde opvolgingsmail voorzien op de website.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier hun digitaal uithangbord.

Wat Wouter vertelt over de samenwerking met Datalink:

“De professionele en persoonlijke groei die ik doormaak bij Steegmans Construct is uniek. Het is dan ook mijn persoonlijke missie om de bouwonderneming verder op de kaart te zetten. Door persoonlijke ervaringen uit het verleden was ik vrij sceptisch tegenover webontwikkelaars, maar ik heb mijn mening al snel herzien! De opvolging, het meedenken en de innovatieve mindset van Datalink verbazen mij keer op keer! We behalen veel meer resultaten dan verwacht doordat onze website proactief wordt opgevolgd en Datalink zeer adequaat inspeelt op de noden van ons bedrijf. Wij voelen ons uniek en worden steeds met een enorme dosis optimisme en positiviteit onthaald. Top!”

Wouter Verheyen, calculator, planner en contactpersoon marketing

Wil jij net zoals Steegmans Construct een website die jouw merk versterkt?

Contacteer onze web-experts