Website voor Oost West Architectuur

 

Oost West architectuur is het architectenbureau van architecte Kristien Janssen. Ze werkt met veel liefde aan particuliere verbouwings- en nieuwbouwprojecten en dit van de eerste schets tot de oplevering. Haar ultieme doel? Haar klanten waar nodig bijstaan om van hun huis een échte thuis te maken.

Om haar onderneming digitaal te ondersteunen, klopte Kristien aan bij Datalink voor de ontwikkeling van haar digitale uithangbord alsook om haar bedrijf optimaal te ondersteunen als IT-partner. Een keileuke samenwerking!

Digitale optimalisatie

De website van Kristien was erg verouderd; het CMS-systeem was erg omslachtig en updates uitvoeren duurde vaak enorm lang. Hierdoor had ze vaak geen zin om met haar website aan de slag te gaan. Bovendien had ze nood aan een nieuwe partner voor haar IT die snel kon schakelen.

Team Datalink ging met veel enthousiasme aan de slag om een mooie website te creëren die volledig in lijn ligt met de huisstijl en branding van Oost-West: modern, strak en vooral afgestemd op de wens de klant. Zo zorgde het team ervoor dat Kristien zelf heel makkelijk projecten kan toevoegen en hierbij foto’s kan voorzien. Ook kunnen teksten in een oogopslag aangepast worden. Aangezien Kristien geen nood had aan een geavanceerde website met een CMS-systeem dat veel onderhoud vergt, werd er gekozen voor het eigen CMS van Datalink dat via een beveiligde login verbonden werd met haar website.

Datalink in 5 woorden? Teamwork, expertise, snel, correct en enthousiast!

 

De focus mochten we vooral leggen op de prachtige realisaties van Oost-West Architectuur. Deze worden aan de hand van grote foto’s in de verf gezet en dit van aanzet van de werken tot en met de oplevering.

Neem jij ook een kijkje op de fonkelnieuwe website van Oost-West architectuur?
Onze tip: Klik op de pagina ‘Referenties’ zeker eens op ‘Shuffle’ en laat je verrassen! 😉

Neem eens een kijkje op de website van Oost West Architectuur.

Dit vertelt Kristien over haar samenwerking met Datalink:

Ik ben echt tevreden over de samenwerking met Datalink. Het onthaal en het enthousiasme van Karen overtuigde me om met Datalink in zee te gaan. De beredeneerde expertise van Danny, de vlotte opvolging van Anneleen en de snelle hulp van het support-team bij IT-issues geven mij het gevoel dat ik nu één IT-partner gevonden heb waar ik altijd op kan rekenen; zowel voor de  website als voor hardware en ondersteuning. Ook de website zelf is helemaal naar mijn zin. Ik kan er eenvoudig in werken, er werd echt geluisterd naar mijn feedback en gevraagde aanpassingen werden snel doorgevoerd. Datalink in 5 woorden? Teamwork, expertise, snel, correct en enthousiast!

Kristien Janssen, Architecte

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

Contacteer onze web-experts