Website voor Petra Rubens van Talent4People

Talent4People biedt persoonlijke en praktische HR-hulp op maat aan, specifiek gericht op je KMO. Haar team fungeert voor je bedrijf als externe personeelsdienst of ze ondersteunen je bestaande personeelsdienst bij grote en kleine HR-vragen, loonbeheer en werving & selectie.

Zaakvoerder Petra Rubens van Talent4People is erg ambitieus. Om haar groei waar te maken, wilde ze haar merk stevig in the picture zetten op het internet. De positieve dynamiek die in het bedrijf heerst, kwam ook helemaal niet tot uiting in de vroegere website. Via een professionele fotoshoot werd het enthousiaste team -ieder in haar werkveld – persoonlijk voorgesteld.

Datalink? Dat is een optimistische en vriendelijke IT specialist die altijd bereikbaar is en steeds correct werkt!

 

Om de eigenheid en de positiviteit van Talent4People onmiddellijk in het oog te laten springen, ging Datalink aan het werk om de presentatie van de merkidentiteit en de vier verschillende afdelingen optimaal tot uiting te laten komen. Hiernaast werd er met duidelijke formulieren en opvallende knoppen gewerkt om bezoekers wegwijs te maken op de website.

Enkele opvallende features

Voor de dienst Werving & Selectie wilde Petra Rubens graag een handige tool om zo makkelijk door de verschillende jobaanbiedingen te bladeren en te filteren waar nodig. We hebben daarvoor een online vacature-zoekfunctie ingebouwd die dit allemaal mogelijk maakt.

Dit vertelt Petra over haar samenwerking met Datalink:

“We waren sterk aan het groeien en op zoek naar een professionele IT partner met een KMO mindset naar flexibiliteit en bereikbaarheid. Na het horen van positieve commentaren uit ons zakelijk netwerk, kwamen we terecht bij Datalink. De samenwerking met Karen verliep super en we zijn enorm tevreden van het resultaat. Datalink? Dat is een optimistische en vriendelijke IT specialist die altijd bereikbaar is en steeds correct werkt!”

Petra Rubens, zaakvoerder van Talent4People

Wil jij net zoals Petra ook een website die volledig past bij jouw branding?

Contacteer onze web-experts