WEBSITE VOOR KONSEPTS


Website voor de event consultants van KonseptS

KonseptS breidde onlangs uit met een tweede event consultancy kantoor in Limburg, naast het huidige in Antwerpen. Om haar groeiambities te ondersteunen en haar branding digitaal te vertalen, vond zaakvoerder Sophie Naze het hoog tijd voor een belevingsgerichte bedrijfswebsite. KonseptS onderscheidt zich in de B2B-markt door de focus te leggen op het creëren van het juiste concept nog voordat het evenement uitgewerkt wordt. Via haar unieke businessmodel gaat ze samen met haar team verder dan het vervullen van de klassieke ‘van A tot Z’ rol. KonseptS is een meedenkende partner die zich zo flexibel opstelt dat de klant volledig zelf bepaalt welke rol KonseptS speelt.

Sophie klopte aan bij Datalink na het zien van een leuke referentie, en in beide richtingen werkte het enthousiasme aanstekelijk!

Het specialleke: de KonseptS bell!
Dat ook het KonseptS-verhaal out-of-the-box is, moest geweten zijn! Daarom geven we websitebezoekers de kans om de KonseptS bell, die bijzonder belangrijk is in hun story, op verschillende plaatsen te “rinkelen”. Kwestie van de klassieke contactknop aan de kant te zetten 😉

Bekijk de website van de KonseptS event consultants

Wat Sophie vertelt over de samenwerking met Datalink:

“Ik had direct een goed oog op het professionalisme en had hoge verwachtingen bij het outside the box denken. De spontaniteit van Karen, daar werd ik instant gelukkig van. Ik kreeg het gevoel dat ze me begreep bij het intake gesprek, ze nam echt tijd om te luisteren naar onze tussentijdse feedback en heeft ervoor gezorgd dat de website is wat ik hoopte! Ik ben zeer tevreden; je kan op Datalink rekenen, ze antwoorden snel, willen het doen vooruitgaan, komen met toffe sugggesties af en vooral nu in de na-service vind ik het heel aangenaam dat ik effectief feedback krijg over mijn website.”

Sophie Naze, oprichtster KonseptS

Bekijk nog meer digitale realisaties:

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

We verbinden jouw groeibedrijf met de digitale wereld via websites die meer conversies genereren.

Vraag je offerte nu aan!