Website voor Ingentia Advocaten

Ingentia Advocaten uit Tessenderlo is een ambitieus advocatenkantoor dat onder leiding van zaakvoerder Tinneke Geukens, iedere dag klaar staat om de belangen van hun cliënten te behartigen.

Het team van Ingentia Advocaten groeit erg snel. Het kantoor en de dienstverlening werden uitgebreid maar ook het team. Om op een heldere manier de specialisaties en de zes pijlers van hun dienstverlening naar buiten te brengen, werd een nieuwe website belangrijk. Zo kunnen (potentiële) klanten eenvoudig en direct de nodige informatie terugvinden. Bovendien delen de advocaten graag hun kennis met de wereld waardoor een blog een belangrijke plaats kreeg in de website.

Sinds de lancering stromen de leads veel gemakkelijker binnen. Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen.

 

Er werd bij de website van Ingentia Advocaten vooral gefocust op het creëren van converterende dienstenpagina’s. Gebruiksvriendelijkheid en een duidelijke structuur dragen hiertoe bij. Zo voorzagen we overzichtelijke formulieren om snel contact op te nemen met het team.

Het specialleke: indexberekeningstool

Aan de hand van deze tool kunnen surfers zelf geïndexeerde huurprijzen, lonen, uitkeringen en onderhoudsbijdragen berekenen.

Bekijk hier de website van het advocatenkantoor.

Wat Tinneke vertelt over de samenwerking met Datalink:

“Ik leerde Karen kennen op een netwerkevent over marketing. En daar viel ze meteen op. Toen er een vraag werd gesteld over digitale marketing, nam ze de microfoon. Ze gaf zo’n heldere en duidelijke uiteenzetting dat ik meteen wist dat Datalink geen gewone IT-specialist was. Datalink heeft onze groei gefaciliteerd door onze IT in goede banen te leiden én onze bedrijfsprocessen te versnellen. Bovendien was onze website meteen een succes. Sinds de lancering stromen de leads veel gemakkelijker binnen. Datalink is echt een partner op wie je kunt bouwen. Ze denken in elke fase met je mee en geven advies dat past bij jouw behoeften.”

Tinneke Geukens, advocate

Wil jij net zoals Tinneke een website die jouw merk versterkt?

Contacteer onze web-experts