WEBSITE VOOR C-BRIGHT


Website voor Tiny Cammaert van C-Bright

Tiny Cammaert, zaakvoerder van familiebedrijf C-Bright is partner voor kmo’s en grote bedrijven die zich professioneel en herkenbaar willen profileren via hun totale huisstijl, bedrijfskleding, veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gadgets. C-Bright biedt bedrijven duurzame maatoplossingen waarmee de zichtbaarheid, de bedrijvigheid en de veiligheid nog verder geprofessionaliseerd kunnen worden. Tiny streeft met haar team steeds naar totaaloplossingen die de professionaliteit van bedrijven versterkt. Tiny Cammaert had met een zekere dringendheid een nieuwe website nodig en kwam op aanraden van Katlijn van OpmerKelijk bij Datalink terecht. Het doel van deze samenwerking? Een website volledig in lijn met de merkidentiteit van C-Bright waar de nadruk werd gelegd op de drie expertisedomeinen Sign, Word en Safe.

Datalink ging daarom aan de slag en creëerde een website volledig op maat van de klant met een duidelijke weergave van de pijlers Sign – Work – Safe én een helder overzicht van alle totaaloplossingen en producten die ze aanbieden. De website kreeg een professionele look met opvallende kleuraccenten die optimaal werd afgestemd op de branding van C-Bright.

Het specialleke
C-Bright heeft nog meer in petto in de toekomst. Daarom werd de website voorzien op uitbreidingen. Deze verklappen we helaas nog even niet! 😉

Bekijk C-Bright’s online branding

Wat Tiny vertelt over de samenwerking met Datalink:

“Dankzij het professionele advies van Karen hebben we sinds kort een zeer mooie website. Ik was verrast door de snelheid, het professionele advies en de altijd vriendelijke uitleg. De grootste onderscheidende factor is de openheid en het geven van extra informatie en feedback bij (voor mij) niet alledaagse vragen. Het feit dat we alles vanop afstand hebben kunnen regelen is ook een pluspunt. Dankzij ons geweldig brandingsplan kon Datalink direct aan de slag en was onze website dan ook direct passend bij ons en ons bedrijf. Efficiëntie, begrip en goede service, dat is Datalink!”

Tiny Cammaert, zaakvoerder C-Bright

Bekijk nog meer digitale realisaties:

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

We verbinden jouw groeibedrijf met de digitale wereld via websites die meer conversies genereren.

Vraag je offerte nu aan!