Website voor Vakantieboerderij Akkermanshof

Zaakvoerder Patrick Weltjens contacteerde ons met de vraag of wij zijn website een opfrisbeurt konden geven. Hij werkte voorheen met een online tool om zijn afspraken te beheren en dit werkte niet altijd even makkelijk. Bovendien was de bruikbare ruimte op de vroegere website erg miniem. Team Datalink koos ervoor om een groter oppervlak te gebruiken zodat de volledige beleving opnieuw te uiting kwam en de sfeervolle beelden te leven kwamen om zo bezoekers echt een blik in de boerderij te geven.

Onze website werd als voorbeeld getoond bij een aantal opleidingen binnen het toerisme in Limburg. Dat is natuurlijk erg fijn om te horen!

 

Bovendien werd er ook gezorgd voor een geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid voor zowel de zaakvoerder, dankzij een eigen beheerpaneel, én de surfer, dankzij een makkelijke bookingtool om in 1-2-3 een verblijf te boeken.

Deze eyecatchers mochten we voorzien!

  • Een op maat ontworpen bookingtool
  • Een beheerpaneel voor de eigenaars

Kijk eens binnen in de vakantieboerderij!

Wat Patrick vertelde over de samenwerking met Datalink:

“Als ik op de samenwerking met Datalink terugkijk, kan ik Datalink heel kort omschrijven: Accuraat, professioneel en klantgericht. Het was een heel plezierige samenwerking vanaf het eerste contact via de website tot en met het bedankje dat we toegestuurd kregen na de oplevering. Er was wat denkwerk nodig voor de uitwerking van onze boekingsformule maar Datalink was echt een meedenkende partner die steeds een passende oplossing voorzag voor elke uitdaging. Onze website werd inmiddels al als voorbeeld getoond bij een aantal opleidingen binnen het toerisme in Limburg en dat is heel erg fijn om te horen. Ik kijk dan ook terug op een positieve samenwerking.”

Patrick Weltjens, zaakvoerder van Vakantieboerderij Akkermanshof

Wil jij ook een website die volledig past bij jouw branding?

Contacteer onze web-experts