Webdesign

Professionele websites die merken online versterken

Web tip van Jelle

Web tip van Jelle

Blijf steeds “to the point”. Niet alleen in je communicatie maar ook in je layout en pagina structuur. Zo vermijd je dat bezoekers van je website niet vinden wat ze van je nodig hebben!
Heb je een vraag?

Van roadmap naar finish

Wel, als Limburgs webdesignbedrijf hebben we meer dan twaalf jaar ervaring in het bouwen van websites voor kmo’s, vrije beroepers en vzw’s uit Limburg en Antwerpen. Jouw webproject nemen we echt ter harte. We willen een website maken die tot in de puntjes afgestemd is op jouw zakelijke ambities. We denken daarom eerst strategisch met je mee, om nadien een mooie lancering te kunnen vieren!

Team van webspecialisten

Onze webspecialisten hebben ieder hun eigen focus. Zo transformeren we jouw digitale uitdaging naar een top-website!

We zijn jouw digitale gids

Datalink blijft ook na de lancering van jouw website, jouw klankbord en digitale gids. We maken inzichtelijke gebruikersrapporten voor je op, én inspireren je met boeiende blog-topics. Leuk plan? 

We kennen Datalink al jaren en weten dat ze steeds mee zijn met de laatste ontwikkelingen. De tips en tricks die we meekregen bij de opmaak van onze nieuwe site en de opfrissing van de bestaande site zijn absoluut een meerwaarde. We zijn dan ook super blij met onze ‘nieuwe’ website! Hij is up-to-date, ziet er fris en overzichtelijk uit én is nu voor de bezoeker en voor onszelf overzichtelijk en duidelijk. Bovendien kunnen we er makkelijk zelf in werken. Dat was een vereiste die het team van Datalink perfect heeft ingelost. Ook wat betreft reactiesnelheid scoren ze erg hoog. We moeten nooit lang wachten op antwoord bij vragen. Wat een zaligheid! Bij Datalink zijn we geen nummertje zoveel in de rij.

Petra

Lampaert Safes & Security

Laat je inspireren

we delen graag enkele realisaties uit ons websiteportfolio!

Een website laten bouwen?

Dan willen wij graag met je kennismaken!

  Zo gaan we als web-partner te werk

   

  We werken samen jouw digitaal groeiplan uit.

  In samenwerking met een copywritingbureau laten we schrijfskills los op zoekmachinevriendelijke websiteteksten.

  We ontwerpen een unieke vormgeving die afgestemd is op jouw huisstijl.

  We zorgen voor een gebruiksvriendelijke surfervaring en integreren praktische tools zoals een beheerpaneel, nieuwsbriefsoftware, CRM- of ERP-pakket. 

  Na het doorlopen van een gedetailleerde checklist en security check-ups gaan we jouw digitaal pareltje lanceren!

  Ook daarna blijven we je digitale gids.