Jouw data is goud waard.

Wij zorgen ervoor dat de beveiliging ervan, dat ook is.

Phishing, malware, social engineering, CEO Fraud… dagelijks stuiten we op spijtige nieuwsartikelen waarin cybercrime schade heeft toegebracht aan organisaties. Bovendien zijn kmo's steeds meer het slachtoffer, omdat zij onder meer door hun organische groei niet altijd de meest actuele beveiliging genieten, en toch over voldoende middelen beschikken om de impact van een cyberaanval te bekostigen.

Als professional wil je jouw organisatie proactief wapenen zodat de groei van je bedrijf niet wordt gesaboteerd door cybercrime. Maar je kan natuurlijk niet van iedere online bedreiging op de hoogte zijn. Om je organisatie te beschermen tegen hackers die vaak ernstige economische, financiële en imagoschade kunnen toebrengen, helpen wij bij Datalink jou graag op weg.

IT Audit

De eerste stap in een veilige en optimale digitale werking, is een IT Audit. Daarop volgt een stapsgewijze integratie van cybersecuritymaatregelen en digitale tools die zowel de interne communicatie binnen het team als de externe communicatie met de rest van de wereld, ondersteunen. Via de IT Audit:

  • brengen we de huidige digitale werking van het bedrijf in kaart;
  • bevragen we je ambities, wensen en verwachtingen;
  • volgt de inventarisatie van je apparaten, software en online diensten;
  • onderzoeken we de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen;
  • lijsten we concrete actiepunten op;
  • formuleren we een strategisch digitaliseringsadvies.

Indien je dat wenst, duiken we na de audit samen in de praktijk. We voorzien vormingen over cyberveiligheid en GDPR, we implementeren IT veiligheidsmaatregelen en werken samen je IT veiligheidsbeleid uit.