Een IT-audit laten uitvoeren in je kmo?

Ontvang een helder overzicht én een grondig inzicht in het beveiligingsniveau van je hardware, software, online diensten en website.

DPO Danny vertelt

DPO Danny vertelt

Netwerkarchitect & Data Protection Officer

Organisaties die organisch gegroeid zijn hebben vaak een IT-infrastructuur die op dezelfde manier mee geëvolueerd is. Of zelfs is blijven stilstaan en dus al lang niet meer voldoet aan de huidige of toekomstige normen. Dat moet en kan ook anders, vinden wij. Wat dacht je van een helder overzicht van je IT én een grondig inzicht in het beveiligingsniveau van jouw netwerk?
Stel je vraag via de chat

Jouw data is goud waard.

Wij zorgen ervoor dat de beveiliging ervan, dat ook is.

Phishing, malware, social engineering, CEO Fraud… dagelijks stuiten we op spijtige nieuwsartikelen waarin cybercrime schade heeft toegebracht aan organisaties. Bovendien zijn kmo’s steeds meer het slachtoffer, omdat zij onder meer door hun organische groei niet altijd de meest actuele beveiliging genieten, en toch over voldoende middelen beschikken om de impact van een cyberaanval te bekostigen.

Als professional wil je jouw organisatie proactief wapenen zodat de groei van je bedrijf niet wordt gesaboteerd door cybercrime. Maar je kan natuurlijk niet van iedere online bedreiging op de hoogte zijn. Om je organisatie te beschermen tegen hackers die vaak ernstige economische, financiële en imagoschade kunnen toebrengen, helpen wij bij Datalink jou graag op weg.

De eerste stap in een veilige en optimale digitale werking, is een IT Audit. Daarop volgt een stapsgewijze integratie van cybersecuritymaatregelen en digitale tools die zowel de interne communicatie binnen het team als de externe communicatie met de rest van de wereld, ondersteunen. Via de IT Audit:

  • brengen we de huidige digitale werking van het bedrijf in kaart;
  • bevragen we je ambities, wensen en verwachtingen;
  • volgt de inventarisatie van je apparaten, software en online diensten;
  • onderzoeken we de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen;
  • lijsten we concrete actiepunten op;
  • formuleren we een strategisch digitaliseringsadvies.

Het Datalink-autitverslag en implementatieplan op maat van je bedrijf vormt een waardevol kompas om digitale technologie als groeiversneller in te zetten voor jouw bedrijf.

De IT audit in 3 stappen

We starten met je IT infrastructuur te auditen en te inventariseren.

Dan gaan we de opportuniteiten en pain points analyseren.

Vervolgens gaan we de nodige verbeteringen en uitbreidingen plannen.

e-book mockup

Hoe cyberveilig is jouw bedrijf?

Download ons gratis ebook over de meest voorkomende cyberdreigingen en ontdek hoe jij jouw kmo kan wapenen.

Klaar om je organisatie cyberveilig te maken?

Als Limburgs technologiebedrijf hebben we meer dan twaalf jaar ervaring met professionele IT infrastructuren.

Vanaf het prille begin zit cybersecurity in ons DNA. Het is onze missie om van digitale technologie een groeiversneller te maken. Dat is enkel mogelijk indien technologie proactief passend is beveiligd en afgestemd is op de toekomstambities van je bedrijf. Door de gecombineerde expertise van de IT-, en webexperts in ons team, zorgen we voor een cyberveilige werking binnen je bedrijf. Wij zijn:

Supersnel bereikbaar

Ons team wil jouw digitale partner zijn. Daarom focussen we enorm op proactief werk, en begrijpen we ook dat er in noodgevallen snel moet geschakeld worden. Je kan ons team tijdens de kantooruren bereiken via de support-mailbox, telefoon en live chat via onze website. Daarbuiten monitoren we onze dienstverlening proactief zodat er direct kan gehandeld worden en de digitale continuïteit van onze systemen behouden blijft.

Ambitieuze meedenkers

Een samenwerking start steevast met een grondige bevraging over de huidige workflows en digitale processen. Zo kunnen we strategisch met je meedenken om effectief, doelgericht en vooral veilig samen te werken. Zowel de informatie en communicatie binnen je teams, als de informatie en communicatie met de wereld rondom je bedrijf, worden door ons onder de loep genomen en beveiligd.

Alerte experten

We onderscheiden ons dankzij onze expertise. Bij Team Datalink heeft iedere collega een heel specifieke specialisatie ontwikkeld. Van Ethical Hacker met een specialisatie in webtechnologie tot Ethical Hacker in de IT security, van Data Protection Officer tot Application Developer,… Vanuit verschillende standpunten wordt er naar de bescherming van jouw kostbare bedrijfsgegevens gekeken en gehandeld.

Wil ook jij de IT-infrastructuur van je onderneming proactief beveiligen? 

Boek nu je IT audit