Een IT-audit laten uitvoeren?

Ontvang een helder overzicht én een grondig inzicht in het beveiligingsniveau van je hardware, software, online diensten en website.

Datalink GDPR en cybersecurity IT- audit
DPO Danny vertelt

DPO Danny vertelt

Netwerkarchitect & Data Protection Officer

Organisaties die organisch gegroeid zijn hebben vaak een IT-infrastructuur die op dezelfde manier mee geëvolueerd is. Of zelfs is blijven stilstaan en dus al lang niet meer voldoet aan de huidige of toekomstige normen. Dat moet en kan ook anders, vinden wij. Wat dacht je van een helder overzicht van je IT én een grondig inzicht in het beveiligingsniveau van jouw netwerk?
Voorstel aanvragen

Jouw data is goud waard.

Wij zorgen ervoor dat de beveiliging ervan, dat ook is.

Phishing, malware, social engineering, CEO Fraud… dagelijks stuiten we op spijtige nieuwsartikelen waarin cybercrime schade heeft toegebracht aan organisaties. Bovendien zijn kmo’s steeds meer het slachtoffer, omdat zij onder meer door hun organische groei niet altijd de meest actuele beveiliging genieten, en toch over voldoende middelen beschikken om de impact van een cyberaanval te bekostigen.

Als professional wil je jouw organisatie proactief wapenen zodat de groei van je bedrijf niet wordt gesaboteerd door cybercrime. Maar je kan natuurlijk niet van iedere online bedreiging op de hoogte zijn. Om je organisatie te beschermen tegen hackers die vaak ernstige economische, financiële en imagoschade kunnen toebrengen, helpen wij bij Datalink jou graag op weg.

De eerste stap in een veilige en optimale digitale werking, is een IT Audit. Daarop volgt een stapsgewijze integratie van cybersecuritymaatregelen en digitale tools die zowel de interne communicatie binnen het team als de externe communicatie met de rest van de wereld, ondersteunen. Via de IT Audit:

  • brengen we de huidige digitale werking van het bedrijf in kaart;
  • bevragen we je ambities, wensen en verwachtingen;
  • volgt de inventarisatie van je apparaten, software en online diensten;
  • onderzoeken we de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen;
  • lijsten we concrete actiepunten op;
  • formuleren we een strategisch digitaliseringsadvies.

Het Datalink-autitverslag en implementatieplan op maat van je bedrijf vormt een waardevol kompas om digitale technologie als groeiversneller in te zetten voor jouw bedrijf.

Datalink heeft ons perfect geholpen met het op punt stellen van onze IT. Duidelijke heldere afspraken die nauwgezet tot in de puntjes zijn uitgevoerd. Is leuk samenwerken met dit Limburgs bedrijf.

Jan Pauwels

Lens Optical

De IT audit in 3 stappen

We starten met je IT infrastructuur te auditen en te inventariseren.

Dan gaan we de opportuniteiten en pain points analyseren.

Vervolgens gaan we de nodige verbeteringen en uitbreidingen plannen.

Krijg direct een voorstel voor je IT Audit

Heb je interesse in een IT Audit? Stuur een e-mail en vraag je belafspraak aan.
We maken graag een voorstel op maat.

e-book mockup

Hoe cyberveilig is jouw bedrijf?

Download ons gratis ebook over de meest voorkomende cyberdreigingen en ontdek hoe jij jouw kmo kan wapenen.